1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER VOŽDOVCA ‘OPLEO’: Neke stvari koje Radnički radi kada povede ne priliče ni klubu, ni gradu kakav je Niš!

Objavljeno: 10.08.18 u 22:28

Radnički je danas na svom stadionu pobedom nad Voždovcem otvorio 4. rundu Superlige Srbije.

Jedini gol viđen je u 89. minutu, a strelac je bio Riota Noma.

Trener Voždovca Branko Vojinović nije bio zadovoljan raspletom na ‘Čairu’, pogotovo situaciji koja je prethodila golu, a i nekoliko minuta nakon što je japanski fudbaler pogodio za Radnički.

– Ne mogu reći da smo odolevali, mi smo igrali, pokušavali smo da igramo. Možda je prividno Radnički imao više lopte u nogama ali mi smo imali konkretnije šanse. Imali smo situaciju koja je veoma čudna, ali hajde da kažemo da je to sudija video kako je video. Primili smo gol posle tog kornera, mislim da nismo zaslužili ovaj rezultat. Sve vreme smo pokazivali da hoćemo da igramo i pokazivali smo da smo kvalitetan tim. Neke stvari okolo, koje ovaj klub radi kada dođe u vođstvo ne priliče ni klubu ni gradu kakav je Niš, kazao je Vojinović.

0
0

1 Komentara

  1. Igrali su tako što zamalo nisu ubili drugog golmana Radničkog i imali celu utakmicu praktično prazan gol…Zasluženo su izgubili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter