4
Evrokupovi

‘TORCIDA’ PONOVO O SRBIMA: Citirali su čuvene reči Olivera Dragojevića koje je rekao o našoj zemlji (FOTO)

Objavljeno: 10.08.18 u 11:28

Odlazak muzičke legende sa ovih prostora navijači Hajduka iz Splita koriste da što više prozovu Srbiju i srpski narod. A povoda teško da neko može da se seti…

Popularna ‘Torcida’ još jednom je udarila na Srbe, ovog puta u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju su sinoć na ‘Poljudu’ odigrali protiv Steaue iz Bukurešta.

Utakmica je završena bez golova i veću pažnju privukao je transparent navijača ‘bilih’ od dešavanja na terenu.

Navijački kop ‘Torcide’ poslao je poruku u vidu citata Olivera Dragojevića, inače velikog navijača Hajduka, kojom su prozvali i komšije Srbe, budući da su se od mnogih lepih stihova ovog pevača, odlučili da istaknu njegov citat o nenastupanju u Srbiji.

– Nema novaca za koje bih pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more – pisalo je na transparentu Dragojevićev lik na zastavi.

0
0

4 Komentara

  1. Која је он бре легенда. Који је он К у музици. Обичан стењач био. А узгред , Драгоје је веома често име код Хрвата , па му стога дошло и презиме, зар не.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter