1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POSLE ‘PROZIVKI’: Oglasio se čelnik Partizana – žalim zbog Zvezdine kazne, tu sam da pomognem

Objavljeno: 10.08.18 u 20:50

Crvena zvezda je danas sankcionisana od strane UEFA sa dve utakmice igranja bez navijača na domaćem terenu.

Šampion Srbije je imao uslovnu kaznu koja je aktivirana zbog, kako navodi UEFA, ispada navijača, te će Zvezda morati da plati i 72.000 evra.

Tokom dana su iz Ljutice Bogdana izašli sa zvaničnim saopštenjem, a oglasio se i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić koji je Crvenoj zvezdi ponudio pravnu pomoć, kao što je bio slučaj i zimus pred meč sa CSKA.

– Izražavam, u svojstvu šefa pravnog tima FK Partizan koji je već imao priliku da trijumfuje pred Disciplinskom komisijom UEFA, istinsko žaljenje zbog ovakve drakonske kazne našem rivalu. Ja sam Zvezdi još u januaru ponudio iskusnu i profesionalnu pravnu pomoć u rešavanju ovakvih problema. Međutim, nisu me zvali. Zašto su, umesto da sabiraju sve snage, odlučili da energiju oduševljeno rasipaju na helijumske faluse, nije mi poznato. Međutim, uvek sam tu za skrupulozno, stručno i profesionalno delovanje dokazano uspesima pred UEFA, poručio je Vuletić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter