3
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK ĐOKOVIĆ: Ne raduju me porazi, ali bolje sada nego na US openu

Objavljeno: 10.08.18 u 10:23

Novak Đoković izjavio je da ga frustriraju porazi u ranim fazama Masters turnira, poput jučerašnjeg u Torontu od Stefanosa Cicipasa.

Srpski teniser je podvukao da je sada još motivisaniji da osvoji jedini turnir koji do sada nikada nije, a to je naredni Masters u Sinsinatiju.

– Porazi me ne raduju, pogotovo kada dođu u ovim fazama turnira. To me frustrira, ali moram da nastavim dalje. Sledeći turnir na kom ću igrati je Sinsinati, jedini iz serije 1000 koji do sada nisam osvojio – istakao je Novak.

Đoković je svestan grešaka koje je pravio u duelu sa grčkim teniserom.

– Nisam igrao dobro sa osnovne linije, riterni nisu bili dobri. Ovakvi dani se povremeno dogode, ali, bolje sada nego na US openu – rekao je Đoković.

Veoma pohvalno je govorio o Cicipasu, koji će biti veliki as u budućnosti, smatra Đoković.

– Stefanos je jedan od predvodnika nove generacije koja dolazi, imao je sjajne pobede tokom sezone. Ulaže mnogo truda na terenu, talentovan je, i ako nastavi ovako čeka ga lepa budućnost – zaključio je Novak.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter