10
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DAN ODLUKE: UEFA objavljuje kaznu Zvezdi – tereti se po dva osnova, a dodatan problem je uslovna suspenzija!

Objavljeno: 10.08.18 u 09:42

Kakav vid kazne može da očekuje srpski šampion?

Crvena zvezda je često u poslednje vreme kažnjavana zbog svojih navijača i nalazi se pod uslovnom suspenzijom, zbog čega je prisutan veliki strah pred današnju odluku Evropske kuće fudbala.

Klub iz Ljutice Bogdana tereti se po dva osnova. Prvi je rasističko ponašanje, kako je okarkaterisano pevanje pesama prema članu 14. Disciplinskog pravilnika UEFA, a drugi je zbog ‘čuvenog’ sedenja na stepenicama i blokiranja istih, što je kazna po članu 38. Pravilnika UEFA o bezbednosti.

Problem, dakle, prave ponovljene iste greške i uslovna kazna, koja bi možda mogla da dovede i do zatvaranja stadiona ‘Rajko Mitić’ za neku od narednih evropskih utakmica.

Ipak, postoji opravdana nada da tako neće biti i veća je verovatnoća da će crveno-beli još jednom platiti visoku novčanu kaznu, a da bi to bilo poslednje upozorenje pred zaključavanje tribina.

0
0

10 Komentara

  1. Колега са запада Синиша, казну је Звезда добила због нас са запада који смо блокирали степенице. Е сад, ти се или љути на себе што ниси спречио то или на Уефу и њене Фаре или какогод који су кадије у овом случају.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je mučenje i ponižavanje kluba od tzv navijača.Besmislena pesmica kojom se sami sebi dive kao i velikom junaštvu da je otpevaju sami sebi.Zatvaranje stadiona za utakmicu ovog veka i najvažniju posle Barija, koja bi mogla da odredi budućnost kluba i sudbinu u nerednim decenijama je vrhunac bezumlja.Da li stvarno pesmica iz obdaništa Mladiću moj vredi toliko ??? Uprava treba da prekine bilo kakvu saradnju ili sa njima ili sa nama jer je besmisleno da kupim Zapad i da zbog slinavih bezmozgovića drhtim da li ću gledati svoj klub u odsutnom momentu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vučić je najpametniji u Srbiji za sve samo ne zna kako prepisati zakon Margaret Tačar i srediti problem sa“ navijačima „za vijeke vjekova !

    0
    0
    Odgovori
    • MA ISTAMBURACE VAS INSTITUCIJA SAMO TAKO DA CETE DA ZAPAMTITE.
      OVO JEDNO TRNCE IZ TRNAVE JE NISTA ZA ONO STO VAS CEKA!
      NECE VAM NI STO SUDIJE POMOCI U DERBIJU!
      NAPRED PARTIZAN, JEDAN JE BATA!

      0
      0
      Odgovori
  4. Ti tkozvani navijači su maligno tkivo našeg kluba.
    Ako se klub ne ogradi od njih i u skorije vreme ih se ne reši mi nemamo šta da tražimo na mapi Evrope.
    Sramota je šta rade i od kluba i od države.
    Svakako su više štete nego koristi doneli, što u fudbalu što u košarci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter