0
Atletika

SKANDAL NA EP: Poljak osvojio zlato u Berlinu, popeo se na postolje i doživeo veliku neprijatnost (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.18 u 19:42

Poljski bacač kugle, Mihal Harati, doživeo je neprijatnost prilikom intoniranja himne svoje zemlje njemu u čast nakon pobede na Evropskom prvenstvu u Berlinu.

Harati je osvojio zlatnu medalju na EP u atletici hicem od 21,72 metra, ali mu je slavlje pokvareno malim skandalom u režiji domaćina.

Nemci su, naime, prilikom intoniranja himne Poljske pustili pogrešnu melodiju, ali je pevačica i pored toga otpevala himnu do kraja i pored pogrešne ‘podloge’.

Brzo je stiglo izvinjenje od strane domaćina, ali je na društvenim mrežama već počela polemika oko toga da li je zaista u pitanju slučajnost obzirom na burnu istoriju između Nemaca i Poljaka.

– Bilo je grozno. Pevačica tu nije mogla ništa. Ona je hrabro pevala himnu, ali je pogrešio čovek zadužen za muziku – izjavio je Konstantin Krause, čovek odgovoran za ceremonije dodele medalja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter