3
Evropske lige

FOTO: FK Vojvodina

PROMENE U SKOPLJU: Legendarni napadač Crvene zvezde dovodi Stolicu!

Objavljeno: 09.08.18 u 13:43

Posle odlaska Rusa Sergeja Samsonenka koji je bio finansijer fudbalskog i rukometnog kluba, Vardar se opet nalazi u teškoj situaciji.

Vardar je ostavljen na milost ili nemilost, samo godinu dana nakon što je igrao istorijsku sezonu u Ligi Evrope. Rus Sergej Sasonenko je zbog neslaganja sa državnim vrhom rešio da napusti komšijsku državu, te je Vardar sada ponovo pod ingerencijom grada. Napravljen je budžet od dva miliona evra, a grad je dao 1,5 miliona. Za novog predsednika postvaljne je legendarni Darko Pančev.

Želja nekada legenede Crvene zvezde jeste da na klupu dovede Iliju Stolicu. Srpskog stručnjaka koji je ovog leta prauzeo Olimpiju, ali nedugo zatim zbog slabih rezultata napustio Ljubljanu. Makedonski ‘Sport’ sada piše da je Ilija Stolica blizu klupe Vardara.

Cilj crveno-crnih je da sa trona skinu Škendiju, pošto je Evropa za ovu sezonu završena priča.

0
0

3 Komentara

  1. Veliko poštovanje za Stolicu! Dok ne dođe u PFC, svu sreću mu želim! Neosporno najbolji trener na ovim prostorima u poslednjih 15-20 godina, sa licnim integritetom kakav mozda jos samo nekolicina u fudbalu ima…

    0
    0
    Odgovori
  2. Slabi rezultati u Vojvodini, slabi u Olimpiji, i u jedan i u drugi klub dovodi skupe a prosecne igrace, rezultat bez, pa ga oteraju posle mesec dana, strasan trener…

    0
    0
    Odgovori
    • Sportska javnost i kompletna struka ZNA da se Stolica posvađao sa Milanom Mandarićem jer nije hteo da dozvoli da mu menadžeri zajedno sa medijima kroje tim. U Vojvodini ista priča drugi akteri. Zato je Stolica, uz neverooovatan trenerski talenat, toliko poštovan u struci!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter