4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKOVIĆ DEBITUJE: Sa jednim napadačem i jednim debitantom (SASTAV)

Objavljeno: 09.08.18 u 10:41

Novi trener je podelio zadatke sa ciljem da se u Danskoj ostvari dobar rezultat za revanš, a sada su igrači na potezu da opravdaju ukazano poverenje.

Novi izazov je ispred Partizana sa novim trenerom. Zoran Mirković je preuzeo dirigentsku palicu na klupi i debituje večeras od (19.45) protiv Nordsijelenda u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Megdan u Danskoj je bitan za klub iz Humske i premijeru novog šefa, a cilj je da se ostvari dobar rezultat za revanš. Kako saznaje HotSport, popularni Bata se odlučio za sastav, koji će početi utakmicu sa jednim klasičnim napadačem i jednim debitantom.

Pozadi će pored golmana Stojkovića igrati dva Miletića, a štoperski tandem su Maraković i Valjente. Dva zadnja vezna su Zdjelar i Kosović, dok iza špica Rikarada kažnjenog Sumu treba da „zameni“ Pantić. Pojačanje iz Željezničara Zakarić dobiće priliku od prvog minuta, a procena je da može da se takmiči sa upornim Dancima.

Projektovan sastav: Stojković – N.R. Miletić, Marković, Valjente, N. G. Miletić – Zdjelar, Kosović, Janković, Zakarić, Pantić – Rikardo.

0
0

4 Komentara

  1. Najbitnije je , verujte, da sastavi tako tim da svi igraju na svojim prirodnim pozicijama. Dosta muljanja! To je Djukica „doslo glave“, igrao je bez krila sa gomilom veznih koji su se gutljali u sredini a time je tim izgubio igru preko krila.Istina, zbog povreda i nije mogao mnogo toga da uradi, ali je tu dosta Ilijev kriv jer je morao ranije intervenisati i dovesti par krilnih napadaca. Jankovica su svakako nameravali prodati a znali su poodavno da je Bambi povredjen ai on je nameravao ici iz Partizana u Tursku. Sta je onda cekao Ilijev, sta?! On je meni najodgovorniji za sve sto se desilo,ali, ne znam unutrasnje stanje stvari u klubu da bi bas decidirano stao iza ove tvrdnje. Mozda Klub i ne moze finansijski da intervenise tako kao neko ko ima Tabakovicku na TI!Ali se onda pitam sta ce politicar na celu kluba, ako ne moze da doprinese drzavnim novcima Klubu?!
    No, da nastavim sa problemima na terenu…. Gubljenje krilnih koridora je bio kljucni problem tima. I ranije sam govorio da Mirkovic na samom startu samo treba da dobro rasporedi momke na terenu u smislu da krilo igra krilo a bek beka! Ne moze bek zameniti krilo potpuno, to je bazicno znanje i uslov svega. I harmonije u igri i hemije u svlacionici! To zna i baba Marica!
    Ostvari li se ta najava, ja sam optimista,mada malo i strepim samo zbog toga sto u tako vaznom mecu bebituje momak iz B.Dubice. No, na muci se poznaju junaci.

    Napred Partizan!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma nije bata kriv, u tim stavlja sta ima. Krivi su oni sto su trebali, a nisu nikog doveli, valjda misle da smo prosle godine dobro igrali, pa nece da menjaju. U odbrani je zamenjen samo vulicevic, a on je realno bio daleko najbolji prosle sezone. UPRAVA MARS NAPOLJE!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter