0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNOGORSKI FUDBALER OTRKIO: Pričao sam sa Rajom Božovićem, ništa od Partizana ovog leta

Objavljeno: 09.08.18 u 16:40

Crnogorski špic ipak ovog leta neće pojačati redove viceprvaka Srbije.

Još pre dva meseca se drugi najbolji strelac crnogorskog šampionata dovodio u vezu sa Partizanom.

U međuvremenu crno-bele su pojačali Nemanja Nikolić iz Spartaka i Rikardo Gomeš, te Nikola Krstović više nije bio prioritet, ali je reč o momku koji je tek postao punoletan te bi mogao da bude ozbiljan zalog za budućnost.

Međutim, prema rečima talentovanog napadača i najboljeg strelca Zete, Krstović ostaje u tom klubu uprkos interesovanju Partizana, ali i Anderlehta.

– Ipak sam odlučio u razgovoru sa mojim menadžerom Rajom Božovićem da ostanem u Zeti. Iskreno, nigde mi se ne žuri. U ovom trenutku mi je najvažnije da igram, da imam zapaženu ulogu u timu, kako bi održao mesto u mladoj reprezentaciji i postepeno se nametao seniorskom državnom timu. I do mene su dolazile vesti da su za mene zainteresovani Partizan i Anderleht. Do realizacije transfera nije došlo, ali ponavljam nigde mi se ne žuri. Imam tek 18 godina, kazao je Krstović za Sport klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter