0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

U ZVEZDI SE NIJE ZADRŽAO: Neće ni u Gran Kanariji, Radičević ima novi klub!

Objavljeno: 08.08.18 u 14:26

Bivši plejmejker Crvene zvezde Nikola Radičević ima novi klub, ali neće igrati u Evroligi, iako se za to izborio igrajući za Gran Kanariju.

Nije se Nikola Radičević snašao u ulozi plejmejkera Crvene zvezde, te je u toku sezone prešao u redove Gran Kanarije. Sa timom sa Kanarskih ostrva izborio se za Evroligu, ali je ove sezone igrati neće. Nikola Radičević se iz Španije preselio u Italiju gde će nositi dres Trenta. Ugovor je potpisan na tri godine.

To znači da će mladi srpski plejmejker morati put Beograda na duel sa Partizanom u Evrokupu. Kada se uzme prosek Nikole Radičevića u utakmicama koje je odigrao za Crvenu zvezdu i Gran Kanariju dođe se do podatka da je postizao 6,2 poena po meču i imao 2,1 asistenciju.

Nikola Radičević je u karijeri igrao za Sevilju, Crvenu zvezdu i Gran Kanariju. Bio je član svih mlađih selekcija našeg nacionalnog tima, ima osvojeno jedno srebro i dve bronze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter