7
Evropske lige

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Broj ponuda za SMS-a ovog leta – nula?!

Objavljeno: 08.08.18 u 12:27

Sergej Milinković Savić je na Mondijalu u Rusiji pružio partije daleko ispod očekivanja, ali to nije sprečilo medije širom Evrope da ga procene kao jednog od najskupljih fudbalera sveta u ovom momentu.

Navodno su u redu za SMS-a stajali neki novi Real Madrid, prebogati PSŽ, razgoropađeni Juventus, veliki Mančester Junajted, posrnuli Milan, tu su iz prikrajka šansu tražili Liverpul, osmatrala je i Barselona, ali je navodno otkupna cena za popularnog SMS-a bila tolika da niko od navedenih nije mogao da ispuni zahteve predsednika Lacijala Klaudija Lotita.

A onda je sam Lotito izašao pred medije…

– Sergej je najbolji mladi fudbaler na svetu, i može još da napreduje. Ne forsiramo da ga prodamo po svaku cenu. Odbili smo prošle godine 110 miliona. Pogba je beše otišao za 110? Sergej vredi više jer je bolji fudbaler, rekao je Lotito.

I dok je izjava data listu „Korijere dela Sera“ čudna sama po sebi jer Milinković Savića stavlja ispred, primera radi, tri godine mlađeg Kilijana Mbapea, koji je bio jedan od ključnih igrača u pohodu Francuske na titulu šampiona sveta, onaj zanimljivi deo tek sledi:

– Čekamo zvaničnu ponudu, još uvek ništa nismo dobili, otkrio je Lotito.

Iako nije neuobičajeno da klubovi prvo „ispipaju teren“ pre nego što usledi zvaničan predlog transfera, interesantno je da za navodno jednog od najboljih fudbalera sveta od silnog interesovanja velikana ne stigne baš nijedna?

Da ne bude zabune, Sergej Milinković Savić ima potencijala da postane jedan od najboljih fudbalera Evrope, ima talenta da bude nosilac igre nekog od velikana, ali se na najvećoj sceni, poput mečeva Rusiji, nije pokazao u preterano dobrom svetlu. Da li se razlog krije u ogromnom pritisku medija i javnosti, ili je jednostavno u ovom momentu precenjen, videćemo u budućnosti. 

 

0
0

7 Komentara

  1. E steta a mi smenili Muslina,gurali ga na mundijalu,a ono nista.Ma nema veze ako zatreba sledeci put samo se javi kod predsednika saveza sredicemo to,ali mora neka provizija da kapne,mora od necega da se zivi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka cast za ovu vest. Sta sve mediji mogu da urade to niko ne moze. Prosecan fudbaler, nista posebno. Jos ispred Mbape-a… bez komentara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter