0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

RADOSLAV LATAL: U revanšu nam odgovara 0:0, igraćemo defanzivno

Objavljeno: 08.08.18 u 10:14

Radoslav Latal istakao je zadovoljstvo nakon remija njegovog Spartaka na gostovanju Crvenoj zvezdi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Naravno da sam zadovoljan rezultatom, ali ovo je bilo tek prvo poluvreme. Znamo šta nas čeka u revanšu. Igrali smo dobro u odbrani, sem jedne greške kod penala, kada smo loše reagovali. Čekali smo šansu iz kontre, uspeli smo da izjednačimo i do kraja poluvremena je sve bilo dobro. Početkom drugog dela Zvezda je imala prilike, nakon čega smo dobro reagovali i došli do rezultata, rekao je Latal posle meča.

Istakao je snagu kolektiva:

– Bio je timski rad. Kolektiv je motivisan. Ide malo teže zbog zgusnutog kalendara i utakmica domaće lige. Pohvalio sam igrače, a što se grešaka tiče, one su sastavni deo igre. Ne želim da hvalim pojedince već čitav tim.

Pohvalio je i Zvezdu:

– Mi smo došli poštujući Zvezdu, koja je favorit još uvek. Ponovo ćemo u revanšu izaći sa namerom da se odbranimo, pa ćemo videti. Odgovara nam i 0:0. Cilj je bio da imamo dobar rezultat, da napunimo stadion u Trnavi, ali nas očekuje težak posao za sedam dana. Ipak, biće praznik. Hvala navijačima na podršci, zaključio je Latal.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter