1
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Salcburg već odradio veliki deo posla, goleada u Solunu (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.18 u 20:52

PAOK i Salcburg su sa po tri postignuta gola pobedili u prvim mečevima treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sa 3:0 je austrijski prvak porazio Škendiju, dok je PAOK rezultatom 3:2 savladao Spartak Moskvu.

Od samog starta je dobro zaigrao austijski tim, ofanziva je urodila plodom i donela gol u 16. minutu sa penala, strelac je bio Dabur. Isti igrač je u samom finišu poluvremena duplirao prednost posle odličnog centaršuta Zlatka Junuzovića iz slobodnog udarca.

Samaseku je postavio konačnih 3:0 u 81. minutu meča, a čudno je što i ovaj jedanaesterac nije izveo Dabur koji bi tako mogao da dođe do het-trika. U 83. minutu je Junuzović zaradio drugi žuti karton te će propustiti revanš u Makedoniji.

(Izvor: YouTube/Premium Highlights)

A na Tumbi fudbalski spektakl. Golovima Popova i Promesa je Spartak već u 17. minutu vodio sa 2:0, ali je PAOK uspeo da preokrene do kraja polvremena. Aleksandar Prijović je postigao prvi gol za domaćina, izjednačenje je doneo Limnios, a konačan ishod u 44. minutu postavio Pelkas.

Kvinsi Promes je u 71. minutu propustio veliku priliku za izjednačenje kada nije bio precizan sa bele tačke, nakon je penal napravio golman Paskalakis.

(Izvor: YouTube/Premium Highlights)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter