5
Domaći fudbal

IZJAVA ZA BURNE REAKCIJE PARTIZANOVIH NAVIJAČA: Legenda crno-belih – ‘UEFA bi trebalo da nam zabrani da igramo Evropu!’

Objavljeno: 08.08.18 u 13:32

Ivan Golac je jedan od onih ljudi koji su neraskidivo vezani za istoriju Partizana, što njegovim rečima dodatno daje na težini.

Legendarni fudbaler i trener je u izjavi za Kurir istakao da je šokiran stanjem u klubu iz Humske, i veruje da Zorana Mirkovića očekuje veoma težak zadatak:

– Mirković je svestan toga. Sve je prepuno nelogičnosti. O Đukićevoj smeni pričalo se na kraju prošle sezone, pa od toga nije bilo ništa. Sada je doveden novi trener u najgorem mogućem trenutku. Svaki put se kreće iznova, nekonstantnost dominira i ja tu ne vidim izlaz. A forma Partizana je trenutno kao da se bore za donji deo tabele, a ne za gornji, rekao je Golac.

On je potom dodao da bi UEFA trebalo da zabrani učešće u Evropi timovima koji nemaju kvalitet:

– Od jednog ozbiljnog, nekada moćnog kluba, od kog je Evropa strahovala, oni su napravili Mikija Mausa. A UEFA pravi dodatni cirkus i tragikomediju. Gledao sam meč između Partizana i Trakaija u Beogradu. Bio sam u šoku. Pitate me kakav je tim ima Partizan… Pa mi tim i nemamo. A ta utakmica je bila jedno obično mučenje. UEFA takve klubove mora da eliminiše i da se zna ko igra Evropu. U kvalifikacije puštati samo šampiona iz svake zemlje, jer ovo gubi svako dostojanstvo, dodao je Golac.

Što se tiče načina na koji uprava rukovodi klubom…

– Ovo je tumaranje bez ideje, bez ljudi… Svi su se pokazali neuki i nesposobni. I niko otvoreno na tu temu neće da priča, da analizira, diskutuje. Sve se radi iz interesa. A kod nas sad može da igra ko poželi. Neka se prijavi ko hoće i dobiće priliku da se upiše u istoriju fudbala Partizana. Jedini spas vidim u tome da samo naša deca igraju narednih pet godina. Tada ne treba očekivati rezultate, već graditi postepeno jaku ekipu. Ali to niko neće da uradi, jer tu onda nema para, zaključio je Golac.

0
0

5 Komentara

  1. to je tacno jedno sto kaze golac.ali da se izbaci tim iz evrope koji igra slabo to je glupost.ili kaze nema partizan tim.kad su pobedili rudar dva puta.svi su ih hvalili.a sad kritikuju.djukic jeste kriv za neke rezultate.

    0
    0
    Odgovori
  2. SVE JE MILION POSTO TACNO,MENE NEKADA BUDE SRAMOTA STO ZIVIM ZA PARTIZAN OD OVOGA STO SMO POSTALI A ONE KOJE TREBA DA BUDE SRAMOTA BOLI DUPE JER ONI ZIVE OD PARTIZANA A NE ZA PARTIZAN KAO MI!OLOS!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter