1
Domaći fudbal

FOTO: FC Spartak Trnava/official site

RADOSLAV LATAL: Zvezda je favorit, Delije nas neće uplašiti!

Objavljeno: 07.08.18 u 11:51

Crvena zvezda večeras od 20.30 igra prvi meč 3. kola kvlafikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave, čiji trener lopticu favorita prebacuje u polje crveno-belih.

Radoslav Latal je ulogu favorita prepustio Zvezdi sa konstatacijom da će se njegov tim boriti za što bolji rezultat pred revanš u Trnavi za sedam dana.

– Zvezda je veliki favorit. Naš cilj je da postignemo što bolji rezultat koji će nam pužiti šansu da se borimo za prolaz u revanšu na našem stadionu – izjavio je Latal, a preneo je Sport klub.

Čeh je istakao da znaju šta ih čeka večeras na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali da se atmosfere ne plaše.

– Svi znaju o atmosferi na ovom stadionu. Razgovarali smo, očekujemo vrelu atmosferu, ali to će da motiviše moje igrače. Nikad nisu igrali u takvoj pred takvim navijačima. Izaći ćemo bez pritiska, za nas je ovo praznik i uživaćemo. Poštujemo Zvezdu, ali igraćemo bez straha.

Radoslav Latal je otvoreno rekao da je njegov tim žrtvovao prvenstvo za Evropu.

– Zbog širine kadra koji imam nije moguće da igram na dva fronta, zato su nam i rezultati slabiji u ligi. Motivacija je veća u Evropi.

Govorio je Čeh i o povredama.

– Imam problema sa manjim povredama, ali će do utakmice svi biti spremni. Imam sastav u glavi, međutim, moramo da sačekamo poslednji trening. Posle njega ću odlučiti – zaključio je Latal.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter