1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA ‘EKSPERIMENATA’: Milojević proverinm snagama napada Slovake, jedna promena… (SASTAV)

Objavljeno: 07.08.18 u 09:35

Pored strpljenja sa čvrstim rivalom iz Trnave plan trenera Vladana Milojevića je da se pokuša sa brzim postizanjem pogotka i šansu bi mogao da dobije novi napadač.

Veliki je ulog i prolaz donosi sigurno nastupe do decembra u Evropi, a Crvena zvezda je u prethodnih godinu dana pokazala da ume da igra na rezultat i večeras od 20.30 časova protiv Spartaka iz Trnave potreban je pogodak u centar. Pobeda pred „Delijama“ je imperativ u ne baš lakoj misiji sa Slovacima, koji igraju dobro pozadi i znaju da kazne grešku iz kontranapada.

Strategija crveno-belih je skovana, a kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević u vatru „gura“ jednog novog aduta. Procena je da bravu gostiju može da otviri napadač Nikola Stoiljković, koji će zameniti Nemanju Milića. Posle datog gola Voždovcu bivši igrač Brage je silno motivisan da položi veliki ispit. Pored strpljenja sa čvrstim rivalom pokušaće sa brzim postizanjem pogotka što je primaran posao napadača.

Ostale uloge ostaju standardne i većina igrača je čuvana za večerašnju bitku u kojoj se nije lako nositi sa ulogom favorita, ali se treba pokazati u punom sajaju i pokušati doći do rezultata kao protiv Spartakusa i Suduve. Uloga kapitena namenjena je Vujadinu Saviću.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić, Ben, Radonjić, Ebisilijo – Stoiljković.

0
0

1 Komentara

  1. Voleo bih da Zvezda pobedi večeras sa pet golova ralike, ali jednostavno ne verujem u afričke „kapitalce“, to je moje pravo! Ničim nisu opravdali veliko bezrezervno poverenje koje u njih ima Milojević! Možda grešim! Videćemo večeras, ko je u pravu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter