15
Evrokupovi

ŽREB ZA LE: Partizan izbegao Sevilju, ali dobio teškog rivala – Kvarežma, Pepe, Negredo, Vida i ostali bi mogli u Beograd

Objavljeno: 06.08.18 u 13:56

Tim iz Humske je upravo dobio potencijalne rivale za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ako Partizan u dvomeču eliminiše Nordsjeland, igraće sa boljim iz duela Bešiktaš – LASK.

Prva prepreka izabranika Zorana Bate Mirkovića je danski Nordsjeland sa kojim prvu utakmicu igra već ovog četvrtka, a revanš je na programu 16. avgusta u Beogradu. Tog dana će se ujedno znati da li crno-beli nastavljaju evropske kvalifikacije i sa kojim timom od pomenuta dva će igrati u plej-ofu.

LIGA EVROPE – plej-of:

0
0

15 Komentara

  1. AJDE GANlije ZNAM DA VAM DOLAZE BURAZERI NA DUEL SA INSTITUCIJOM, ALI BAS DA CETE DA SEVITE OD SRECE PRIZNAJEM NISAM OCEKIVAO!
    NO KAKO GOD OSIM SUSRETA VAMA NJIHOVOM BRACOM, DRUGO IM NECE BITI ZA VESELJE!
    A MOZDA VAM I OVA NESRECNA TRNAVA ZAVUCE NEKO TRNCE KO CE GA ZNATI!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bešiktaš će da padne samo ćete da vidite, možda već i od LASK-a. Oni ne igraju neki fudbal čak bi se moglo reći da često kiksaju… 50/50

    0
    0
    Odgovori
  3. E sada je stvarno gotov,patlidzan,nece se provuci kao protiv onih mucenika,sada ce biti tu gde mu je zaista i mesto NA DNU LESTVICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • PA JEDINO AKO VI TURSKI KONJANICI SKINETE GACE BRACI TURCIMA, DA MOZE INSTITUCIJA DA IH ISTAMBURA!

      0
      0
      Odgovori
  4. Izbegao siju,a dobio vrat haaaahaaa……bice sprdacina sa grobljem haaaahaaaaaaa,crknite od muke i gledajte nas kako odradjujemo posao haaaaahaaaaaa…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter