0
AdmiralBet ABA Liga

Xherdan Shaqiri Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

UDARNE VESTI DANA: Švajcarski Albanac izbačen iz reprezentacije, Zvezda spremna da aktivira ‘bombu nad bombama’ pred plej-of!

Objavljeno: 06.08.18 u 23:30

Dan za nama nije obilovao dešavanjima, ali je uzbuđenja bilo i više nego dovoljno.

Bez dileme vest dana je da su Crvena zvezda, Partizan i Spartak iz Subotice dobili rivale u kvalifikacijama za evrokupove.

I dok crveno-bele očekuje rival sa kojim objektivno gledano mogu da se nose u borbi za Ligu šampiona (predstavljanje možete videti ovde), ekipu iz Humske u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope očekuje znatno teži rival, dok Spartak može u Belgiju ili Poljsku u poslednjoj rundi.

Predstavljanje rivala crno-belih možete pogledati ovde.

Naravno, pre toga je neophodno „preskočiti“ treću rundu. Ukoliko ne uspeju, Partizan i Spartak završavaju evropsku priču, dok Crvenu zvezdu očekuje nešto lakši zadatak u plej-ofu za Ligu Evrope, ukolko Trnava izbaci ekipu Vladana Milojevića iz borbe za plasman u elitu.

A u toj borbi za evrotakmičenja crveno-beli bi mogli da imaju pomoć od igrača koji bi, prema saznanju HotSporta, mogao da bude najplaćeniji igrač u istoriji domaćeg fudbala.

Interesantna je bila reakcija Vladana Milojevića nakon što je izvučen Salcburg.

Što se Partizana tiče, danas je i definitivno postalo jasno da li postoji šansa da se Leonardo vrati u Humsku.

Što se tiče evropskog fudbala, reprezentativac Švajcarske albanskog porekla danas je dobio poruku da selektor ove zemlje više ne računa na njega, a u Sloveniji je postignut jedan od najlepših golova sezone.

A novi fudbaler Barselone je na predstavljanju „pecnuo“ Krisitjana Ronalda.

I za kraj, minhenski Bajern u novu sezonu ulazi jači za nekadašnjeg člana stručnog štaba Crvene zvezde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter