6
Evrokupovi

I SPARTAK DOBIO RIVALE: Subotičani na žrebu prošli bolje i od Zvezde i od Partizana!

Objavljeno: 06.08.18 u 14:00

Na današnjem žrebu za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope našli su se i Subotičani.

Ukoliko Spartak u dvomeču eliminiše danski Brondbi, u plej-ofu će igrati sa boljim iz duela Genk – Leh Poznan.

Spartak je već učinio podvig nakon što je u drugoj rundi kvalifikacija izbacio Spartu iz Praga, a sada je red na dvomeč sa Brondbijem koji takođe ima ulogu favorita u odnosu na srpskog predstavnika.

Međutim, ako izabranici Vladimira Gaćinovića uspešno pređu i tu prepreku, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće sa boljim iz dvomeča Genk – Leh Poznan. Ovog četvrtka Spartak igra prvi meč sa Brondbijem, a sledeće nedelje revanš kada će se znati da li nastavlja kvalifikacije za Ligu Evrope, ili je evropska bajka Subotičana završena.

0
0

6 Komentara

  1. Stvarno mora da si u ozbiljnom problemu decko koji ne cenis vrhunsku pobedu i istorijski uspeh spartaka lepo ti covek rekao za koga li ti navijas.inace ja sam Zvezdas ako je to uopste bitno Spartaku svaka cast jer je izbacio izuzetni jaku i uspesnu Evropsku ekipu

    0
    0
    Odgovori
  2. Naduvace ih Brondbi kao balon,sta da pricamo Genku i Lehu…protiv njih ni Zvezda ne bi bila favorit cak sta vise…Onakvu Spartu bi prosao i Dinamo Vranje.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si veliki poznavalac fudbala. „Onakvu Spartu bi i Dinamo iz Vranja dobio“, onakva Sparta je bar 3 puta jaca nego ona proslogodisnja sa kojom je Zvezda igrala, a umesto da bodris Suboticane jer su momci zaista zasluzili svaku podrsku i postovanje ti pises ovako glupave komentare. Samo da mi je znati koji klub ti bodris..

      0
      0
      Odgovori
        • Vidi se da nisi gledao utakmica sparta je imala 27 udarca na gola sedam ili osam puta pogadjala okvir gola i jos nekoliko zicera trebali su brdo golova da postignu al ih nije htelo.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter