3
Domaći fudbal

POČELO JE: Bata Mirković odradio prvi trening u Partizanu

Objavljeno: 06.08.18 u 11:58

Novi trener crno-belih je od danas i zvanično počeo sa radom.

Juče je Zoran Mirković iz lože pratio crno-bele, a danas je već na delu.

Nakon lošeg starta sezone i odlaska Miroslava Đukića, čelnici Partizana su rešili da priliku pruže doskorašnjem asistentu selektora Crne Gore i bivšem igraču kluba iz Humske, Zoranu Bati Mirkoviću koji je postao novi šef struke.

Mirković je danas odradio prvi trening sa Partizanom, a kako je to izgledalo – pogledajte:

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

3 Komentara

  1. Alo , Vi iz uprave Partizana
    Iz Partizana treba oterati ljude koje su preporucili I oveli ove magarce od igraca u Partizan. Gomes, igrac koji nezna da zaustavi loptu, nema pregled igre, vuce loptu, sebican, samo gleda da sutira. Bio naj bolji strelac !!! Gde je to bio? Pa da je dobar zasto ga neko drugi nije uzeo , nego se sreca okrenula Partizanu.
    Ozegovic, koji jedva ceka da padne i da se valja po terenu. I on takodje sebican, tehnika ispod proseka, za nasu ligu i to je bilo partizanovo veliko pojacanje . Ivanovic , dobar napadni igrac, ali koje lige, ITD. Sa njima Partizan nemoze ni u nasu ligu da postize golove a oce u Evropu, Ovo je veliki uspeh sto je Partizan postigao sa ovim timom do sada, zato netreba menjati trenera, jer i novi trener ima iste magarce da trenira. Cisto sumljam da ce bilo ko moci nesto da uradi sa ovim magarcim.
    Moram da priznam ,da ima tu I dobrih igraca ali to nije dovoljno.

    Upravo , ocejno radite

    0
    0
    Odgovori
  2. Bata pre svega treba da definise sta cekoji igrac igrati! Dosta je bilo gutljanja srednjaka u tim i igre bez klasicnih krila. Pa mi uopste nemamo krilne koridore u igri, sami teramo protivnika da se zbija u bunker. Dovoljno je da vide pet 10tki u nasem timu. Dakle, krila da igraju krila, midfilderi-da igraju na sredini a bekovi da budu bekovi. Nikad bekovi ne mogu odmeniti potpuno krilnenapadace sto je DJukic stalno insistirao. Ako treba kupite dva krstena krilna napadaca! Ostalo ce sve lako doci na svoje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter