1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Radonjić ‘evroligaški recept’ iz Crvene zvezde koristi i u Bajernu!

Objavljeno: 06.08.18 u 10:20

Dejan Radonjić se ove sezone vraća u Evroligu i to sa timom iz Minhena.

Kako Bajern čekaju mnogo veća iskušenja ove sezone, Radonjić se odlučio na jedan prepoznatljiv potez.

Prema saznanjima HotSport-a, crnogorski stručnjak je rešio da u Minhen dovede svog prvog saradnika od kako je preuzeo Bajern, a radi se o Veliboru Borku Radoviću sa kojim je sarađivao i u Crvenoj zvezdi.

Borko Radović je osvojio ukupno devet trofeja sa Radonjićem u Zvezdi i to za četiri godine rada. Po tri KLS Superlige, ABA lige i Kupa Radivoja Koraća.

Kao igrač, Radović je karijeru počeo u Jugoplastici a potom igrao za dosta izraelskih timova među kojima je i Makabi iz Tel Aviva tako da ima državljanstvo i te zemlje pored crnogorskog. U Zvezdu je kao igrač stigao 1995. godine ali se zadržao samo jednu sezonu, da bi se vratio 2002. godine i takođe odigrao samo godinu dana.

Trenersku karijeru je započeo kao asistent u Stelmetu 2012. godine, da bi potom bio pomoćnik u Crvenoj zvezdi od 2013. do 2017. godine. Sada ga čekaju novi izazovi u Bajernu.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter