0
Atletika

ATLETIKA: Bekrić u finalu, Jovančević bez njega

Objavljeno: 06.08.18 u 21:27

Srpski atletičar Emir Bekrić, prošao je u polufinale Evropskog atletskog prvenstva u Berlinu, nakon što je zauzeo treće mesto u III kvalifikacionoj grupi sa najboljim rezultatom sezone.

On je ovu deonicu pretrčao za sjajnih 50.46 sekundi i još jednom dokazao da je najbrži kad je najpotrebnije. Odlično je ušao u trku, i sve vreme bio pozicioniran na vodeće tri pozicije. Prvi u njegovoj grupi bio je Francuz Viktor Koroler sa rezultatom 50.10 sekundi, a drugi Švajcarac Alan-Erve Mfomka rezultatom 50.34 sekundi.

Polufinale u ovoj disciplini na programu je sutra, 7. avgusta u 19.45h.

Strahinja Jovančević nije bio iste sreće, on je svoje takmičenje završio na 14. mestu u kvalifikacijama sa daljinom od 7.69 metara.

– Razočaran sam, samo dva centimetara mi je nedostajalo do finala. Ovo jeste bilo moje prvo veliko takmičenje, ali sam se nadao ulasku medju 12 najboljih. Falilo mi je iskustva. Potrudiću se da skačem bolje na narednim šampionatima, rekao je Jovančević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter