1
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Partizan sa privremenim stručnim štabom napada Mladost

Objavljeno: 05.08.18 u 08:40

Bogat sportski program je pred nama, a pored meča Partizana i Mladosti, navijači crno-belih mogu da upoznaju i Nordsjeland.

Centralni događaj dana jeste derbi 3. kola Superlige Srbije u kom će se sastati finalisti Kupa Srbije. Partizanu na noge dolazi Mladost iz Lučana, u prvi mah lak posao za ‘parni valjak’, ali tim iz Humske se nalazi u turbulentnom periodu bez šefa stručnog štaba. Meč se igra od 19 časova uz prenos na Areni sport jedan.

Za navijače Partizana, ali i Spartaka iz Subotice biće zanimljiv derbi danske lige. Brondbi dočekuje Nordsjiland od 18 časova na Sport klubu jedan. Domaćin je rival Spartaka u četvrtak u kvalfikacijama za Ligu Evrope, dok će Partizan u goste Nordsjilandu.

Sport klub nam od fudbala donosi još prijateljske mečeve iz Italije, Komuniti šild trofej i duel Čelsija i Mančester sitija, te derbi švedske lige, ali i prijateljski duel Bajerna i Mančester junajteda.

Arena sport pripreila je prenose hrvatskog fudbala, belgijske lige, Spartu iz Praga sa našim Srbima u timu, ali i južnoamerički koktel. Pogledajte kompletan sportski TV program za danas.

 

0
0

1 Komentara

  1. Nije mi jasno sta se radi? U 1.kolu obecan je prenos Vosa- Mladost naAreni1 a ono Zvezda-Dinamo i to na Areni1 i Areni2. Ni danas nista od Vose vec DERBI Partizan-Mladost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter