1
Domaći fudbal

NEMANJA ĆALASAN: Beograđani, dođite da podržite naš Spartak!

Objavljeno: 05.08.18 u 09:08

Jedan od najboljih fudbalera subotićkog Spartaka Nemanja Ćalasan pozvao je Beograđane da podrže njegov klub u borbi za evropsku jesen.

Oni su najveći hit dosadašnjeg dela takmičenja u kvalfikacijama za Ligu Evrope. Spartak je napravio najveću senzaciju izbacivši Spartu iz Praga. Taj trijmuf bio je i rizčan, jer je jedan od najboljih igrača ‘golubova’ Nemanja Ćalasan doživeo potres mozga. Evo šta jedan od subotičkih heroja kaže posle senzacije u Pragu.

– Imao sam potres mozga, a u tom trenutku nisam bio svestan te činjenice. Izbio sam u skoku loptu u korner, a suparnički igrač je zakasnio i udario me glavom u slepoočnicu. Želeo sam da nastavnim da igram, bio pomalo i agresivan, ali sam tek kasnije shvatio da je jedino rešenje u takvoj situaciji bilo da napustim teren. Kada sam došao do klupe, misleći da će uslediti lekarska intervencija, video sam da me trener menja i zahtevao da se vratim na teren. Tek na kraju, na snimcima sam video šta se zapravo sve dešavalo – rekao je Nemanja Ćalasan za ‘Novosti’.

Stameni štoper Spartaka neće u ponedeljak igrati protiv Proletera iz Novog Sada, ali u utorak nastavlja sa treninzima i nada se da će u četvrtak istrčati na stadion ‘Rajko Mitić’ u Beogradu.

– Kada se osvrnem, od starta sezone smo već uradili nešto. Jer, išli smo korak po korak. Nismo razmišljali ko bi nam mogao biti naredni rival ako prođemo Spartu. Sada, svakako, razmišljamo samo o Dancima. Iskreno, više bih voleo da igramo na ‘Karađorđu’, manjem i nama i našim navijačima iz Subotice bližem stadionu od ‘Rajka Mitića’, jer bismo imali pune tribine. Zato bih pozvao sve ljubitelje fudbala u Beogradu i okolini da dođu da nas podrže. Obećavam da će imati šta da vide – rekao je Ćalasan.

Utakmica Spartak – Brondbi igra se u četvrtak od 20.45 na „Marakani“, a revanš je nedelju dana kasnije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter