3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DVA NAPADAČA: Partizan juri pobedu kao poklon novom treneru Mirkoviću (SASTAV)

Objavljeno: 05.08.18 u 09:48

Finalisti Kupa sastaće se u Humskoj, a osvajač pehara biće pod lupom novog šefa stručnog štaba koji sutra preuzima dirigentsku palicu.

Uvertira pred „novo doba“ u Partizanu na čijoj klupi, večeras od 19 časova, neće sedeti promovisani trener Zoran Mirković (48). Ekipu će predvoditi Žarko Lazetić, koji ostaje u stručnom štabu i posle meča protiv Mladosti iz Lučana, a od sutra su komande u rukama popularnog Bate i njegovog saradnika Gordana Petrića. Svakako da će uslediti pojedinačno snimanje učinka kao pripreme za četvrtak i gostovanje Nordsjilandu tako da će igrači pored pobede imati dodatni motiv da se dokažu i kako saznaje HotSport tandem će megdan pratiti iz lože.

Promene u odnosu na revanš sa Trakaijem su neminovne i zbog zalečenja povrede umesto Vladimira Stojkovića na gol će Filip Kljajić, a na desnom beku sledi povratak Miroslava Vulićevića. Možda neko zauzme mesto u poslednjoj liniji od mlađih igrača, mada je Šehović još rovit. Suma će „odmarati“, pošto nema pravo nastupa u Danskoj zbog crvenog kartona.

Promena koja može da se očekuje da crno-beli nastupe sa dva klasična napadača Rikardom i Ožegovićem, a uskoro se očekuje povratak u takmičarski pogon Nemanje Nikolića.

Projektovan sastav: Kljajić – Vulićević, N. R Miletić, Valjente (Marković), N. G Miletić – Zdjelar, Kosović, Pantić, Janković – Rikardo i Ozegović.

0
0

3 Komentara

    • Valjda cete za pocetak ove godine sutnuti na nas gol… da ne moramo da izlazimo bez golmana na teren kao protekla 3 nazovi derbija

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter