0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SVE JE JASNO: Reprezentativac završio sagu i otkrio da li dolazi u Partizan ovog leta

Objavljeno: 04.08.18 u 11:00

Crno-beli su u fazi formiranja tima za dolazeću sezonu, a nekoliko igrača je već pojačalo klub iz Humske.

Međutim, desili su se i odlasci te će ekipa Nenada Čanka na početku sezone izgledati dosta drugačije.

U vezu sa Partizanom se već mesecima dovodi reprezentativac Srbije Dejan Todorović koji trenutno nema klub nakon što je napustio Bilbao. Međutim, Todorović je otkrio da mu je prioritet da ostane u Španiji u kojoj igra već celu karijeru, te da još uvek nije vreme za Partizan.

– Ne krijem da volim taj klub i Partizan će za mene uvek biti jedna od opcija. Ipak, mislim da trenutno nije povoljna situacija da se to i ostvari. Navikao sam na život u Španiji, na takmičenje koje je najbolje u Evropi, posle Evrolige. Uvek se deset ekipa bori za plej-of, tako da mi je ostanak tu trenutno prioritet, poručio je u intervjuu za Novosti Todorović.

Todorović je prvu profesionalnu sezonu odigrao u Unikahi za koju je nastupao od 2011. do 2016. godine ali uz dve pozajmice, u Klinikasu i Bilbau. Potom ga je tim iz Baskije kupio i u njemu je odigrao još dve sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter