1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKOVIĆ POTPISAO NA DVE GODINE: Ekipa je u apatiji, moram brzo da radim! (FOTO)

Objavljeno: 04.08.18 u 19:25

Fudbalski klub Partizan promovisao je danas novog šefa stučnog štaba Zorana Batu Mirkovića u SC ‘Teleoptik’.

Po četvrti put Zoran Bata Mirković se vraća u Partizan. Prvo je kao igrač bio u Humskoj od 1993. do 1996. godine, potom ponovo od 2004. do 2006. godine, da bi poslednji put radio kao potpredsednik kluba od 2008. do 2009. godine.

– Poziv je došao iznenada. Četvrti put se vraćam u Partzan i znam šta su zahtevi Partizana, koje su mi obaveze, vrlo dobro znam šta navijači očekuju i ne dolazim baš u nekom idealnom momentu, ali sve se da popraviti. Ekipa je zapala u jednu vrstu apatije i trebalo bi vrlo brzo da radimo, jedino što nam vreme nije baš saveznik. Ekipa je u grču, treba da se podigne i to je prvi zadatak – da se poradi na psihološkom planu. Vremena za neke velike promene nemamo, ali za rad i za detalje imamo narednih mesec dana imali bismo 10 utakmica, ako prođemo Dance – rekao je Zoran Mirković.

Novi strateg Partizana je istakao da ima sve potrebne podatke od igračkog kadra do atmosfere u svlačionici.

– Da, imam informacije, pričali smo o svim problemima, igračkom kadru, svlačionici.

FOTO: STARSPORT

Zoran Bata Mirković je podršku za dolazak u Partizan dobio od Ljubiše Tumbakovića, kome je bio asistent u selekciji Crne Gore.

– On je moj veliki prijatelj, rekao bih i fudbalski i trenerski i životni mentor. Kad se pojavila ova informacija, podržao me je u razmišljanju da treba da prihvatim taj izazov. Žao mi je što smo završili saradnju, bar na kratko. I Crnoj Gori želim sve najbolje u predstojećem ciklusu – rekao je Mirković.

0
0

1 Komentara

  1. Opet na 2 godine ako posle 6/meseci nema rezultata teraj ovako ima ugovor i kad ne ide oterati posle godinu dana a drugu gosinu oterati i isplatiti sva digovanja kao sa Djukicem.Godinu dana zaradi platu godinu dana napolje i izeo 400000 evra i ne bude ljut na Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter