0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kec u Surdulici, golovi u Superkupu Francuske

Objavljeno: 04.08.18 u 09:41

Polako se prvog dana vikenda zahuktava borba za bodove na mnogim terenima širom Evrope, dok se iz najboljih liga pripremaju za početak sezone za sedam dana.

RADNIK – ZEMUN 1 (1.65)

Domaćin je na svom terenu mnogo moćniji nego izvan Surdulice, što su pokazali pobedom nad Partizanim i sada ciljaju treći uspeh za redom protiv Zemuna koji ima dva startna remija.

PSŽ – MONAKO GG (1.55)

Francuzi imaju uvertiru i mec Superkupa koji se ponovo igra u Kini i očekuju se golovi na obe strane kao uvertira za sledeći vikend kada kreće borba za bodove, gde Parižani imaju ulogu favorita.

MATERSBURG – SALZBURG 2 (1.45)

Nema dileme da su gosti najbolji tim u Austriji, a to treba da potvrde i na prvom ispitu izvan Salzburga i pobeda će doneti sigurnost pred borbu u Evropi.

GENT – VAREGEM 1 (1.80)

Na premijeri su poklekli u Liježu pored dobre partije i dva gola, pa dobar domaćin je večeras ‘pikirao’ prva tri boda i pokušaće da preskoči nezgodnog rivala.

Ukupna kvota na tiketu je 6.67.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter