3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Ova naša liga uopšte nije tako loša!

Objavljeno: 03.08.18 u 13:45

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas na konferenciji za medije da naši timovi u Evropi dokazuju da Superliga nije loše takmičenje kao što se smatra.

Crvena zvezda sutra na Dušanovcu nastavlja sezonu u Superligi i posle dva uvodna trijumfa, na redu je prvo gostovanje i to baš Voždovcu koji je umeo da bude koban po crveno-bele.

Zbog toga trener Vladan Milojević poziva na oprez.

– Ušli smo u seriju utakmica sa ekipama koje su prošle godine igrale plej-of. Voždovac je stabilan superligaš, čvrst protivnik na veštačkom terenu. Adekvatno ćemo se spremiti, imali smo samo trening oporavka i videću danas ko je najspremniji – izjavio je Milojević.

Zvezda od početka sezone igra u teškom ritmu sreda-subota-utorak, ali uspeva da se oporavi i beleži jako dobre rezultate i igre na startu oba takmičenja.

– Mi znamo naše ciljeve u prvenstvu, skocentrisani smo na sva tri fronta, imamo iskustvo iz prošle sezone. Naše je da se što lakše prebacimo sa fronta na front.

Potom je Milojević istakao uspehe srpskih klubova u evropskim kvalifikacijama.

– Čestitao bih Spartaku na velikom uspehu, kao i Radničkom koji je zaslužio bolji rezultat. Ova naša liga nije uopšte loša, pogledajte gde su recimo Poljaci u Evropi – rekao je trener crveno-belih i dodao da razmišlja isključivo o prvom sledećem meču:

– Ne mislim o plej-ofu Lige šampiona. Trenutno mi je najvažnija utakmica sa Vozdovcem. O žrebu ne želim da pričam – zaključio je Milojević.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter