2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UBRZAN PROCES: Partizan potvrdio – Zoran Mirković je novi trener! Zakazana je promocija, ali debi neće biti u Humskoj

Objavljeno: 03.08.18 u 16:35

Stigla je zvanična potvrda iz kluba.

Đukić je smenjen, pojačanja stižu, a sada je zvanično da će novi šef stručnog štaba biti Zoran Bata Mirković, igračka legenda kluba iz Humske.

Nakon što je klub zvanično objavio da je Đukić smenjen, sada je stiglo obaveštenje da je za sutra zakazana promocija novog trenera od 18:30h u svečanoj sali Sportskog centra ‘Teleoptik’.

– Poštovani predstavnici medija, pozivamo vam da sutra (subota) u 18.30 časova budete u press sali Sportskog centra Partizan-Teleoptik, na promociji novog šefa stručnog štaba FK Partizan Zorana Bate Mirkovića – stoji u poruci koju smo dobili.

Međutim, bivši igrač Partizana, Atalante, Juventusa, Fenerbahčea i reprezentacije Jugoslavije neće debitovati na klupi već u nedelju od 19 časova protiv lučanske Mladosti u Humskoj, već kao što je najavljeno u četvrtak protiv Nordsjilanda u Danskoj.

U trećem kolu Superlige Srbije ekipu će predvoditi Žarko Lazetić budući da još traje procedura uobičajena za promenu i dovođenje novog trenera.

Sve će morati da se radi u hodu, jer vremena nema previše.

0
0

2 Komentara

  1. Pa može li partizan da dovede nekog ko je kao igrač bio napadač??
    Dokle bre ovi bekovi i ostali beskorisni likovi koji o golovima nemaju pojma!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter