4
Domaći fudbal

ODLAZAK IZ PARTIZANA: Mladi napadač bez debija u prvom timu otišao u Italiju!

Objavljeno: 03.08.18 u 16:52

Crno-beli su pustili brzonogog igrača da karijeru nastavi u ‘kalču’ što je veliki korak za njegovu karijeru.

Proveo je Lazar Nikolić (19) manje od godinu i po dana u mlađim kategorijama Partizana i posle izlaska iz omladinaca karijeru nastavlja u Italiji. Brzonogi napadač je iz OFK Beograda došao u crno-beli tabor, a danas je zvanično napravio veliki korak u karijeri prelaskom u SPAL.

Popularni ‘Basta’ se obavezao na petogodišnji ugovor sa članom ‘kalča’ i nosiće plavo-beli dres u kojem je od januara još jedan bivši igrač crno-belih Brazilac Everton.

Iz Torina je pod podsredstvom istog menadžera Ivice Pavlovića na jednogodisnju pozajmicu u grad Ferarija stigao golman Vanja Milinković-Savić.

Nikolic ce trenirati sa najboljom ekipom i nastupati za mladi tim SPAL-a, pošto mu je potrebno vremena da se uklopi i spremi za glavnu scenu, a svakako da je ovim potezom otvorio vrata pozornice. Vreme svakako radi za mladog igrača u Italiji.

0
0

4 Komentara

  1. Е тако раде прави домаћини и они који брину о клубу. Држе тренера који је упропастио игру, изгубио титулу, нема игру, доводе најскупља појачања у историји која не вриједе овог дјетета од 19 година и на крају продају дјецу од 18-19 година ни за какве паре коме било а за 3-4 године могли би узети пар милиона за њих. И онда се чудимо што пропадосмо, што имамо дугове… срам вас било. Управа напоље!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter