3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODJEK USPEHA SPARTAKA: Jedan od najboljih igrača prodat u Poljsku

Objavljeno: 03.08.18 u 19:21

Spartak iz Subotice napravio je senzaciju u 2. kolu kvlafikacija za Ligu Evrope izbacivši Spartu iz Praga, a posle toga skočila je cena igrča.

Spartak iz Subotice zakazao je dvoboje sa Brondbijem u 3. kolu kvlafikacija za Ligu Evrope, ali je ostao bez jednog od najboljih igrača. Mile Savković napustio je Suboticu i seli se u Poljsku.

Vezista je postigao dogovor sa Jagelonijom i kada prođe preglede potpisaće trogodišnji ugovor. Spartaku pripada 250 hiljada evra plus deset posto od sledeće prodaje. Mile Savković je ove sezone odigrao šest mečeva za Spartak i postigao je četiri gola.

Nažalost, Spartak su sačekale i dve loše vesti. Branimir Jočić je u Pragu polomio palac i neće igrati protiv Brondbija, baš kao i štoper Nemanja Ćalasan koji je u ‘zlatnom gradu’ doživeo potres mozga.

0
0

3 Komentara

  1. politika naseg fudbala se nece nikad promeniti , udri prodaj sve i to za sicu u sred kvalifikacija! pa da li ima zdrave pameti ovde?

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav kretenski menadžment u Srpskom fudbalu. Umesto da se sačeka kraj kvalifikacija i proda igrač. Nikad se ne zna mogli su ući u grupu i onda!? Mada dovoljno da su ušli u plejof…

    0
    0
    Odgovori
  3. Mogli su da ga zadrže do kraja kvalifikacija, ali šta je tu je sad. Verovatno bi momku još porasla cena. Srećno u daljem nastavku karijere.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter