3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA MILETIĆ ZA HOTSPORT: Moramo da se pogledamo u oči

Objavljeno: 03.08.18 u 11:16

Partizan je prošao u narednu rundu kvalifikacija remijem u Litvaniji, a strelac gola za Partizan bio je Nemanja R. Miletić.

(Za HotSport iz Litvanije, Stefan Smuđa)

U izjavi datoj našem portalu, Miletić je prokomentarisao dešavanja na terenu:

– Nismo potcenili protivnika, znali smo da će biti teško. Ne tražimo alibi u terenu sa veštačkom podlogom. Oni su krenuli jako od početka, dali gol iz kornera… Bila je loša komunikacija. Ipak, nismo se predavali, u zadnjem minutu prvog poluvremena lopta mi je „došla“ na nogu i hvala Bogu, ušla je. Posle je bilo lakše, oni su morali da jure, da daju još dva gola.  Na kraju krajeva, zasluženo smo prošli, bilo je malo teže nego što smo očekivali, ali eto…

 Kod gola si bio na drugoj stativi, što je uglavnom pozicija za napadače?

– Pa da… Na spisku sam bio da jurim prvu stativu, sad smo se promenili Valijente i ja i stigla je lopta do mene na prvoj stativi nakon što ju je on zakačio, i ušla je u gol, srećom.

 Šta treba ispraviti pred naredne mečeve?

Moramo da se pogledamo u oči. Do sad nam niko nije dao gol iz akcije, sve smo primili iz naših grešaka. Već dolaze ozbiljniji protivnici, idemo sad u Dansku, sve su dobre ekipe. Moramo da poradimo na nekim stvarima, jer dešavaju nam se greške poput petlićima. 

 Kako bi prokomentarisao narednog rivala, danski Nordsjeland?

– Analiziraćemo protivnika, ne znam ništa o njima za sad. Išli smo utakmicu po utakmicu, pre svega moramo u nedelju da dobijemo Lučane, a onda sledi analiza i videćemo šta i kako.

0
0

3 Komentara

  1. Мој Милетићу, гледате се у очи од почетка прошле сезоне. Можда да тренирате јаче и да почнете да играте и гризете јер од гледања немамо ништа. Теби хвала на овом голу да брука не буде већа него што јесте

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj skromni mladic je svojim ponasanjem i igrom u dresu Partizana dokazao da mu se treba odati velika podrska i postovanje svih nas navijaca Partizana. Dok ostali igraci uveliko variraju sa formom i igrom on je uvak konstantan i sigurno najbolji igrac odbrane Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter