0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADI SE U HUMSKOJ: Đukić je ‘bivši’, a upravo je promovisano dugo čekano pojačanje!

Objavljeno: 03.08.18 u 14:30

Navijači Partizana konačno su dočekali igrača o kom se pričalo verovatno od prvog dana kada je počela operacija ‘letnji prelazni rok’.

Goran Zakarić već nekoliko meseci figurira kao novo pojačanje Partizana, ali posle puno peripetija oko suspenzije u sarajevskom Željezničaru, pa čak i izričite namere da želi da igra samo u crno-belom dresu, konačno je stigao.

U Humskoj je upriličena promocija krilnog veziste i predstavio ga je sportski direktor Ivica Iliev.

– Bili smo istrajni u nameri da dovedemo Gorana. Hteo je da pauzira šest meseci da došao u Beograd. Uspeli smo da ubedimo čelnike Želje da treba da pređe u Partizan – rekao je Ivica Iliev.

Zakarić je takođe govorio o teškom periodu, ali je naglasio da je najsrećniji čovek na svetu jer je potpisao ugovor sa Partizanom.

– Danas sam najsrećniji čovek na svetu. Iza mene je teških mesec i po dana. Uspeo sam sve da preguram. Imao sam i druge ponude, ali kad mi je mendžer rekao da me želi Partizan, sve sam ih stavio sa strane. Ovo je najveći klub na našim prostorima. Partizan ima najbolje navijače i jedva čekam da zaigram pred njima – istakao je Zakarić.

Na kraju kratke promocije Ivica Iliev je dodao da je ugovor sa Zakarićem potpisan na tri godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter