15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLA NOVA PONUDA: Za Radonjića dvet miliona evra?!

Objavljeno: 02.08.18 u 11:15

Nemanja Radonjić ima početak sezone iz snova što je naravno dovelo do velikog interesovanja klubova iz Evrope.

Dva gola na četiri evropske utakmice i potezi koji su ostavljali bez daha doveli su do toga da je Nemanja Radonjić trenutno najtraženiji igrač Crvene zvezde na tržištu. Đenova za šest miliona evra je odbijena, odbijeno je i osam miliona evropskih novčanica od Štutgarta, a nova ponuda glasi devet miliona evra.

Kako prenosi jedan od najupućenijih španskih portala za transfere ‘Fichajes.com’, Sevilja je spremna da plati devet miliona evra. Ruku na srce Nemanja Radonjić nije prvi izbor kluba iz Andaluzije, ali jeste najjeftinija varijanta. Navodno, prva želja Sevilje je Marko Pjaca iz Juventusa, druga je Torgan Azar, ali njihova cena nije ispod 20 miliona evra. Zbog toga bi Nemanja Radonjić lako mogao da postane prioritet Sevilje.

0
0

15 Komentara

  1. Da li iko veruje da bi zvezda, koja je duzna 40-50 miliona eura, odbila 8 miliona eura bilo kada za bilo kog igraca??? Sto bi rekao pokojni Bata Stojkovic u legendarnom filmu „Hajte molim vas, pa jel znate vi koliko je 2 kilometra?!“. Ovo pocinje da lici na one price o Boaciju, kako zvezdi nude po 10-15 miliona za njega, i ona to lagano odbija, kako ce ici u Celzi i kako Konte planira da igru bazira na njemu…..

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj i informiši se. Prvo za dug, a onda i za prodaje do sada. Počevši od Gruića i Boaćija. Dug nekog kluba ne utiče na cenu igrača. I Barsa duguje 200 miliona konstantno, Zvezda trenutno 28. U strukturu duga ulaze i bankarski krediti koji se vraćaju u ratam, odnosno redovno servisiraju. Svi veliki klubovi su u takvim dugovima. Kada kupiš stan na kredit, da li to znači da si bankrot?

      0
      0
      Odgovori
      • Ti suludo verujes u price najveceg kriminalca Terzica(naravno posle Covica) o trenutnom dugovanju FK CZ!?Razumem ja navijacku strast ali ne razumem verovanje u Deda Mraza i raznorazne bajke a ti si ocigledno opcinjen njima!Saberi se malo i budi realan!

        0
        0
        Odgovori
        • Kraljevi! Oni barem objavljuju redovno finansijski presek. Što se tiče vašeg Partizana, tu se ne zna ni ko pije ni koplaća. Gde su pare od silnih grupnih faza i prodaje. Izveštaji revizora i sl …. Za Zvezdu sve to postoji! Svidelo se to tebi ili ne.Da ne ulazimo u vaše kupovine raznih Suma i sl. Kog igrača vi imate da vredi. Danilo Pantić vam je najvredniji sa 2mil. mi imamo pet igrača vrednijih od njega. Proveri cene na transfermarkt. Proveri cenu Radonjića … Šta više uporedi vrednosti Zvezde i Partizana, pa će ti sve biti jasno. Na osnovu rezultata u prethodnim godinama nemam razloga da pomenutim ne verujem. Zvezda je duplirala vrednost. Samo napred, Terza, Čovke, udri ….

          0
          0
        • Opet kazem,suludo verujes u pricu kriminalaca koji su konstantno pod optuznicama i poterama!Za razliku od Zvezde,Partizan ima drugu po redu skolu fudbala u Evropi a to kosta bato moj!Ima Zemunelo sa sedam terena i svimostali mogucim pratecim objektima sto isto mbogo kosta!Treba to odrzavati,placati radnike za to!Opet,za razliku od Zvezde koja ima pomocni teren pored bivse Marakane i nista vise!Pametnom dovoljno!

          0
          0
        • Al nemate svoj stadion igrate na stadionu jugoslovenske narodne armije na kraju će vam i ostati zemunelo da na njemu igrate mali fudbal za više i niste …..

          0
          0
        • I još slaba vam nešto ta škola zvezda vas je dobila u svim kategorijama od petlicia do seniora uče deca da vam od malih nogu nabijaju komplekse. hahaha…. dobra vam skola druga u evropi od pozadi

          0
          0
        • Da li je to bitno sto je jedne sezone CZ u svim kategorijama pobedila Partizan i osvojila prvenstvo?Za normalne ljude nije ali za zanesenjake poout tebe ocigledno jeste!!!Pa gde ste bili do ove sezone misevi,koliko ste igraca iz omladinskog pogona izbacili u zadnjih desetak godina,koliko ste njih dobro unovcili?Jednog eventualno dvojicu!I gde su sada ti igraci na fudbalskoj mapi?Nigde!Zato cuti tu i uzivaj ne ubacuj se mnogo jer ocigledno nista ne razumes!

          0
          0
        • eheheee dobar vam zemunelo koji vam je izgradjen od para generacije iz barija.cega se pametan stidi…sve vam dala drzava a uzela od zvezde.al nema vise mirka marijanovica.sada vam smeta kad se nesto da zvezdi.a i ta vasa skola koja je druga u evropi.a druga i u srbiji iza zvezde.takav vam horoskop.u svemu drugi.i nauceni da ignorisu sve sto moze da ih osvesti iz mastarija.duzni ste preko 20 mil eura.trenutno igrace iz svoje skole prodajete za 800000 eura.jbg.to je karma.

          0
          0
    • Idi malo na ogledalo pogledaj se vidi da lii se mozes prepoznati pa ako nekako i uspijes procitaj malo koji partal mozda nesto i shvatis…..glodaru..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter