0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(NE)OČEKUJTE PROMENE: Đukić ima dve bitne dileme pred revanš sa Trakaijem (SASTAV)

Objavljeno: 02.08.18 u 09:10

Fudbaleri Partizana večeras od 18h po srpskom vremenu gostuju litvanskom Trakaiju u glavnom gradu Viljnusu.

/Od izveštača iz Viljnusa – Stefan Smuđa/

Prošao je i poslednji trening, kao i konferencija za medije, na kojoj trener Miroslav Đukić nije želeo da otkriva tim, pa čak ni formaciju, u kojoj će se suprotstaviti domaćinu.

– Rotacija je neophodna, ali mi moramo da idemo po protivnika i to ćemo pokazati. Ne slažem se da igramo bolje da jednim špicem, opasni smo i kada imamo prednjeg veznog ili polušpica – ostao je nedorečen Đukić na naše pitanje oko formacije.

Opšte mišljenje je da crno-beli deluju mnogo bolje sa dvojicom u špicu. Zato i očekujemo da taj rezon preovlada u stručnom štabu ‘parnog valjka’.

Tu bi se našli Rikardo Gomeš i Ognjen Ožegović, a po krilima bi kreirali Danilo Pantić i Sejduba Suma, baš kao u Nikšiću. Vezni red u tom slučaju bi držali Saša Zdjelar i Nebojša Kosović.

Dilema stoji da li bi crno-beli igrali sa jednim ili svojom napadača, ali i da li da od starta ubaci u vatru, Svetu Markovića.

U odbrani, levu stranu držaće Nemanja G. Miletić, u odsistvu Zlatana Šehovića, desno će biti Gabrijel Enake, dok će par centralnih štopera činiti Mark Valijente i Nemanja R. Miletić. Na gol se vraća Vladimir Stojković.

Đukić traži dobitnu kombinaciju, da li će je pronaći sa dva isturena špica?

Projektovan sastav Partizana:

Stojković, Enake, N.R. Miletić, Valijente, N.G. Miletić, Zdjelar, Kosović, Pantić, Suma, Ožegović, Gomeš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter