2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARIMA SE VRATILA NADA: Planule pretplatne ulaznice za ‘basket’, požurite… (FOTO)

Objavljeno: 02.08.18 u 13:00

Uprava Partizana na čelu sa Ostojom Mijailovićem uspela je da stavi klub na koliko-toliko zdrave noge i bude konkurentan u ABA ligi i Evrokupu.

Grobari su prepoznali dobar rad. Dolazak Radeta Zagorca, Alekseja Nikolića, Markusa Pejdža, Džouka Lendleja i Amara Gegića vratio je nadu navijačima crno-belih da bi ovo mogla da bude sezona povratka na tron, a samim tim i Evroligu.

Zato su i sezonske karte planue za tribinu ‘A’ gde su smešteni najvatreniji navijači kluba. Danas se Parizan pohvalio da je prodao više od dve hiljade sezonskih ulaznica. Još malo je ostalo i ‘partera 4’. Cena sezonske ulaznice je 5.000 dinara za tribine i 7.500 dinara za parter.

Podsetimo, prošle godine u ovo vreme je prodato svega 600 sezonskih karata.

0
0

2 Komentara

  1. Nada nikada nije zgasla. To se videlo u poslednje dve godine kada su tribine bilo poprilično ispunjene. Retko kada ispod 2.500 – 3.000 i pored lošeg tima i igre koja je bila napeta i teška. Izdržao je Partizan taj pritisak koji traje 5 godina i nije se ugasio. Sada se vidi mogućnost bolje igre u kontinuitetu. Traži se domaći as koji će naslediti Novicu. Možda Marko ako očvrsne u kontinuitetu treninga i igre. Vanja je svoje treninge propuštao. Ni vođenje nije savladao. Ništa sam ne ume da uradi a bek… Dakle, nada nas nikada nije napustila. Ni vera. Ni ljubav. Jedan je Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter