0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVIČIĆ I KRSTIČIĆ SLOŽNI: Prvo Voždovac, tek posle sledi Trnava…

Objavljeno: 01.08.18 u 22:20

Pobedom nad Suduvom Crvena zvezda je došla u poziciju da u narednih 180 minuta igre obezbedi sigurno učešće u grupnoj fazi nekog evrotakmičenja.

Po novim pravilima, čak i u slučaju poraza Zvezda bi se našla među povlašćenim timovima u poslednjoj kvalifikacionoj rundi za plasman u Ligu Evrope, dok pobeda nad Spartakom iz Trnave donosi Ligu Evrope u džepu, ali i šansu da se po prvi put od osnivanja novog takmičenja fudbaleri šampiona Evrope iz 1991. godine domognu Lige šampiona.

Ipak, fudbaleri Zvezde, sudeći po izjavama Branka Jovičića i Nenada Krstičića, trenutno razmišljaju isključivo o Voždovcu, narednom rivalu u okviru Superlige (subota, 19h).

Teška utakmica u koju smo ušli kao da je 0:0 i olakšali sebi. Postigli smo jedan, posle i drugi gol i pratili plan. Raduje što nismo primili gol, rekao je Branko Jovičić.

Kao tema nametnuo se dvomeč sa Spartakom iz Trnave, ali…

Nismo razmišljali o njima, gledamo ka Voždovcu, o Trnavi ćemo razmišljati kasnije, ali sam siugran da ćemo se spremiti u potpunosti. Znamo da su jaki, neće biti lako, rekao je popularni Bakula.

Sa njim se slaže i Nenad Krstičić:

Cilj je da igramo ovako, jer nije isto kada je 2:0 i 2:1. Želeli smo da uđemo jako, to smo i uradili i odigrali sjajan meč. Tako ćemo i svaki naredni. Fokus je na Voždovcu, Trnava dolazi posle. Samopouzdanja imamo, igramo sve bolje…

Krstičić je „krivac“ za drugi gol Zvezde, pošto je sjajno ispratio reakciju defanzivaca Suduve, ukrao loptu i uposlio Radonjića za njegov treći gol u ovom dvomeču:

Očekivao sam da će igrač krenuti na tu loptu, došao do nje i video samog Radonju, pa sam ga uposlio. Ali, ovaj meč zaborvljamo i prebacujemo se na Voždovac. Koliko je bitna Evropa, toliko je važna i dupla kruna, dodao je Krstičić.

Za HotSport iz Litvanije, Petar Lazić 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter