1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠEN JE MEČ U JERMENIJI: Evo na koga ide Radnički, ako prođe Makabi

Objavljeno: 31.07.18 u 20:41

Bolja gol razlika bila je odlučujući faktor u ovom duelu.

Fudbaleri jermenskog Pjunika bili su bolji od Tobola iz Kazahstana.

Domaći tim je na svom terenu slavio rezultatom od 1:0, a pošto je u Kazahstanu poražen sa 2:1 prošao je u narednu rundu takmičenja. Jedini pogodak i porlaz dalje svom timu je u finišu utakmice Konate.

Pjunik će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela koji igraju Radnički iz Niša i Makabi iz Tel Aviva. Rezultat u prvom duelu je bio 2:0 za Makabi, a revanš je na programu u četvrtak od 21 čas na stadionu ‘Čair’.

0
0

1 Komentara

  1. Ako Real sa Nisave napravi istorijski podvigima sansu i da bude bolji od Pjunika a to je vec podvig svoje vrste jer bi usao u plejof kvalifikacija LE, sa istorijskom sansom da udje u grupnu fazu! Ali, Makabi je sad za Nislije apsolutni prioritet. Treba sebe da ubedi da moze i hoce a cuda su moguca jer je to sport,fudbal posebno koji na to nije imun!
    Cela Srbija je uz vas, Nislije! Idemoooo!
    Odigrajte mec decenije i polozite na pleca favorita. Niko vam zameriti nece i da ne uspete, svaka pobeda je veliki trijumf, poboljsala bi znacajno vas koeficijent za buducnost! Ali, ovo je stvarno istorijska sansa koja se bas namestila!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter