1
ATP

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI SUMNJAJU: Da li je Đoković ponovo počeo da radi sa Pepe Imazom? (FOTO)

Objavljeno: 31.07.18 u 11:52

Najbolji srpski teniser nalazi se u Marbelji, što je pokrenulo sumnju kod navijača da je opet bio u kontaktu sa Pepeom Imasom.

Đoković se priprema za američku turneju u okviru početka sezone na betonu, a odlučio je da se pred put preko okeana priprema nekoliko dana u Marbelji.

Upravo tamo akademiju ima poznati guru Pepe Imaz, koji je radio sa Đokovićem pre nekoliko meseci, ali više ne sarađuju od dolaska Marijana Vajde u stručni štab srpskog tima.

Sada se ponovo sumnja pojavila kod navijača da su ponovo počeli da rade zajedno, i pored nedavne izjave Vajde da ne želi Imaza u blizini Đokovića.

– Tako je, ja sam zahtevao da završi sa njim, ali to nije bio moj glavni uslov. Morao sam Novaka da vidim lično, kao i da uspostavim tačan plan i program za neredne mesece. U Barseloni smo se oko svega dogovorili, i tada je odlučeno da u njegovoj okolini ne bi trebalo da bude toliko ljudi koliko je bilo. Hteo sam da tenis trenira, a ne da filozofira o njemu. On je teniser i to mora da mu bude prioritet – rekao je Vajda pre nekoliko dana.

Sledeći turnir Đokovića je u Torontu i igraće se od 6. do 12. avgusta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter