0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČAN DOGOVOR: Posle mnogo preokreta, poznata je sudbina Đorđa Jovanovića!

Objavljeno: 31.07.18 u 09:35

Posle više od mesec dana čekanja došlo je do sporazuma, a ostaje samo da se posao privede uspešno kraju.

Jasno je da se rastaju Partizan i Đorđe Jovanović (19) koji je još pre više od mesec dana postigao dogovor da karijeru nastavi u belgijskom Brižu, ali se to tada nije desilo.

Sada, mladi napadač je već nekoliko dana nalazi u Belgiji, pošto su kako saznaje HotSport klubovi utanačili posao prema kojem bi crno-belima trebalo da pripadne oko 700.000 evra.

Ratanak se odugovlačio pošto je šampion Belgije za registraciju omladinskog reprezentativca Srbije morao da oslobodi mesto za igrača izvan EU. Sve je potrajalo i ako se misija odradi momak iz Leposavića potpisace ugovor do juna 2023. godine.

Igrač je odlučno želeo da napusti Humsku, pa nije registrovan za ovu sezonu na oba fronta već je samo trenirao čekajući završetak posla.

U nedelju je Jovanović prisustvovao pobedi Briža protiv Eupena (5:2), a sada se spominje i mogućnost pozajmice u Lokeren. Taj tim vodi Aleksandar Janković i on je sam govorio reči hvale o srpskom napadaču, ali za sledeće korake ima vremena do 31. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter