0
Evropske lige

IZNENAĐUJUĆA VEST: ‘Kamp Nou’ nestaje!

Objavljeno: 31.07.18 u 16:03

Fudbal je odavno prestao da bude najpopularniji sport na svetu, on je postao najpopularniji biznis na planeti.

‘Kamp Nou’, stadion Barselone, je jedna od najznačajnijih građevina u Barseloni, mnogi bi ga uporedili sa svetilištima. Da pitate navijače Barselone da li bi ikada promenili ime stadionu, oni bi vam sigurno rekli ne, ali moraće sada na to da se naviknu, tačnije usaglase sa tim. ‘Kamp Nou’ najverovatnije više neće postojati.

Šampion Španije dobio je ponudu vrednu 300 miliona evra da proda ime stadiona. Ako se to dogodi, to ne bi trebalo da čudi, jer je Barselona već prekršila tradiciju po kojoj svoj dres ne prodaje niko. Dugo su Katalonci igrali bez imena generalnog sponzora na dresu, ali je onda stigla bogata ponuda iz Azije i sve promenila.

Sada se menja ime stadionu na više godina za 300 miliona evra, zainteresovane firme su iz Azije i SAD. One bi bile dužne da u tom periodu rade na proširenju i modernizaciji objekta. Sad ostaje da se vidi kako će reagovati navijači šampiona Španije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter