0
Domaći fudbal

HOTSPORT U LITVANIJI: Tamošnji mediji se ‘šale’ sa sudbinom svojih klubova! (FOTO)

Objavljeno: 31.07.18 u 17:58

Crvena zvezda u sredu od 19.30 igra revanš meč drugog kola kvalfikacija za Ligu šampiona, a evo kakva je atmosfera u Marijampolju 24 sata pred utakmicu.

Naš reporter stigao je u mali gradić opkoljen šumom i odmah zabeležio solidno interesovanje Litvanaca za sutrašnji meč tamošnjeg šampiona Suduve i našeg Crvene zvezde. Na ulici se mogu videti reklame da se meč igra sutra od 20.30 po lokalnom vremenu, to jest 19.30 po vremenu u Beogradu.

FOTO: HOTSPORT

Takođe, već danas je litvanski ‘Ekspres’ počeo da se bavi evropskim kvlafikacijama. Ne direktno utakmicom između Suduve i Crvene zvezde, već svih tamošnjih klubova koji igraju u kontinentalnim takmičenjima. Ono što čudi jeste naslov, a on glasi ‘Naši fudbaleri se bore da pripreme druge’.

Ako se uđe u tekst vidi se da naslovom aludiraju na očajan rezultat Suduve u Beogradu, ali i Trakaija u srpskoj prestonici. Jedini je Žalgiris na svom terenu u Ligi Evrope savldao Vaduc.

FOTO: HOTSPORT

Crvena zvezda će danas trening odraditi u vreme kada bi trebalo sutra da se odigra utakmica, a to je 19.30 po našem vremenu.

Iz Marijampolja: Petar Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter