28
Domaći fudbal

PARTIZAN ODGOVORIO RECKU: Poraz od Zvezde raduje, a od nas boli, seti se šta si radio u Nemačkoj

Objavljeno: 30.07.18 u 13:42

Fudbalski klub Partizan reagovao je na izjave trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića.

Iz Humske se pismenim putam oglasio potpredsednik kluba Vladimir Vuletić.

– Groteskno i nepojamno deluje izjava Dragana Antića, trenera vranjanskog Dinama, kojom je lamentirao nad zlehudom sudbinom svog kluba primivši gol u 82. minutu. Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon visokog poraza u prvom kolu pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdulici, počeo je Vuletić.

Osvrnuo se potom i na duel Dinama i Crvene zvezde.

– Ovaj čovek, koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i FK Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača kojeg FK Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS, napisao je on.

FOTO: STARSPORT

Osvrnuo se Vuletić i na rad popularnog Recka u Nemačkoj.

– Kada bi malo više brinuo o propisima i regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama, dodao je on.

Potome je potpredsednik Partizana pozvao disciplince FSS da reaguju.

– Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA o slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Disciplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti, izjavio je Vuletić.

– Tako će se ponajbolje dokazati da ‘u Vranje nema laganje’, zaklučio je Vuletić.

0
0

28 Komentara

  1. Jednu stvar, u životu, nikad nisam uradio. Nikad se nisam spustio na nivo goreg od sebe.
    E, moj, Vuletiću, profesore, da li si pročitao Marka Tvena i onu čuvenu izreku?!
    Mi, Partizanovi navijači, smo gospoda. Bili…dok smo samo svoja posla gledali.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pitanje je da li su sudije imale,potpuno različit,kriterijum,prema oba kluba,a ne ko je i šta je trener i za koga navija.

    0
    0
    Odgovori
    • KOJI SI TI PACENIK. NE SILAZIS SA VESTI I NSTITUCIJE I PRICAS BALJEZGARIJE AHAHAHHAHAHAAHHAAHHHH
      PA AKO TO NIJE KOMPLEKS JA NE ZNAM STA JE AHAHAHAHAHAHHA
      I TI SI NEKI ZVEZDIN CETNIK KO OMIC I PROSINECKI!

      0
      0
      Odgovori
  3. Kako vas bre nije sramota da se oglasavate vi koji od osnivanja pa do dana danasmjeg mislite da ste mnogo veliki klubida sve mora da se vrti oko partizana.RECKO vam je reko istinua profesora nije sramota da se oglasava,on zna kakvi su drugi zaboga svi trebaju izgleda da glume i uvazavaju bedni komunisticki projekat zvani partizan.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko je regularan a ko nije vidi se po tome ko hoce var a je protiv a par godina posle vara bice jedino se zvezda borila da var bude u srbiji a svi ostali protiv ako mislite da partizan krade sto ste protiv vara a ako ste posteni sto necete var

    0
    0
    Odgovori
    • видели смо на сп у утакмици са швајцарцима колико је вар добар….. ви симпатизери јсд изгледате још јадније што као ћурке гутате све што вам ваше ведете на челу са овим получовеком, гмазом људским вујошевићем и осталим шарлатанима приповедају….

      0
      0
      Odgovori
  5. Vuletic jr milion posto u pravu,samo oni najbolesniji ganferi osporavaju njegovu izjavu,pa zar nije tacno to sto je izjavio onaj celavko iz dinama u orvom kolu,isao je sa namerom sa izgubi od zvezde,bolesnici jedni,utuvite to u vase bolesne mozgice pa ce vam mozda biti jasnije sta je pisac hteo da kaze???!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • па од светског првака сви долазе да изгубе…. или чекају да изгубе….. него добар вам овај чувар плаже у зимском периоду….. он се јадан ложи да је интелигентан и да нешто зна…. класичан демагог који ни на једну прозивку са било које стране није одговорио аргументовано већ увек прави вербалне акробације бацајући прашину у очи….

      0
      0
      Odgovori
  6. Zvezda je pobedila sa istim brojem igraca je prva cinjenica,pod dva-tri zadnje utakmice Partizan igra sa igracem vise,a Trakai je pritom dao autogol jer vi neznate gol da date,a to sto je Recko radio u Nemackoj,to Partizan radi u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  7. Kako ovog Vuletica nije sramota da se oglasava, nakon brutalnih kradja njegovog kluba, tokom cele prosle sezone?Sto se tada nisi javljao? Sto nisi objasnio, onaj skandal sa studentima i sta sa njima radis u slobodno vreme?

    0
    0
    Odgovori
  8. Bravo za Vuletica? Da li postoji u ovoj ligi bazrem jedan klub da nije zvezdin satelit?
    STVARNO SRAMOTA STA SE RADI U OVOJ PAKISTANSKOJ LIGI!

    0
    0
    Odgovori
  9. vladimir vuletic…covek stvoren za zutu stampu…da je kojim slucajem urednik nekih novina pa sa pola srbije bi se prepucavao“pismenim putem“…partizan je nekad imao mnogo bolje ljude u upravi ovo sada je zalosno

    0
    0
    Odgovori
    • Vuletic je profesor,a ko si ti?????Zapitaj se! Smeta ti sto ostro odgovara tvom drzavnom projektu.Pa s.r.m vam se ja na te vase titule kada otimate novac ovom nesrecnom narodu i dajete ga na raspolaganje Zvezdanu Terzicu!!!!Sa tim novcem evo potpisujem ti da bi i FK Pekar sa Dorcola bio prvak drzave!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Brate samo se krivci bave poricanjem.a ovde se porice svaka titula koju smo izgubili.vrlina je priznati da je neko bolji.a zvezda realno jeste.ova liga je ogrezla u sumnju i sada se sve svodi na saopstenja.ja bih za ovo uveo oduzimanje bodova.ko god kaze nesto protiv sudija oduzme mu se po bod dva.dosta vise.kako oni ljudi da rade posao kada i nasi i svi ostali igraci najbrze trce kada posle sporne situacije jurisaju na sudiju.a njih je cetvoro naspram 11 u ekipi.kazete da se uvede var.ok ajde i da uvedemo kaznjavanje igraca pa kad ozegovic promasi 5 prilika mi ga kaznimo sa 5000 e.jer da je dao 5 golova dobio bi toliko para.hajde onda da nabijemo tenziju da igraci imaju strah ko i sudije.jbg sudija kad pogresi onda je namestaljka a kad mi ne mozemo da damo gol radniku u surdulici to nije namesteno.mozda i medju nasim igracima ima onih koji rade za crvenu zvezdu.ubaceni elementi.sumnjivo

        0
        0
        Odgovori
    • Pogledaj retardu,kakvu samo upravu vi imate,kriminalci i mafijasi vam vode klub i gadjaju se sa nekim nebuloznim ciframa oko prodaje igraca,sto i sami ne verujete u te izjave sa nabijanjem cena za neke igrace koje vode neki krimi menadzeri!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter