0
Fudbal

NEJMAR O SIMULIRANJU: Postoji dete u meni – ono nekada oduševi svet, a nekada ga iritira…

Objavljeno: 30.07.18 u 16:08

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je danas da ume da pretera, ali da je na Svetskom prvenstvu u Rusiji trpeo velike bolove prilikom startova protivničkih igrača posle kojih je javnost smatrala da simulira.

– Možda mislite da preterujem, a to je nekad i tačno, ali istina je da stvarno trpim bolove na terenu. Kada sam bezobrazan, to nije zbog toga što sam razmaženo derište, već zbog toga što nisam naučio da budem frustriran – rekao je Nejmar u Rio de Žaneiru.

Nejmar je ismejan u javnosti zbog čestih simuliranja i padova, pre svega na Svetskom prvenstvu u Rusiji ovog leta.

– To sam ja, postoji dete u meni. To dete nekada uveseljava svet, a nekada ga iritira. Trudim se da to dete živi u meni, ali ne na terenu – kazao je Nejmar, koji je sa Brazilom eliminisan u četvrtfinalu svetskog šampionata.

Fudbaler Pari Sen Žermena je naveo da su ga pojedini startovi na takmičenju boleli više nego kada dobija injekciju u zglob koji je operisao.

– Treba mi vremena da prihvatim kritike, ali i da se pogledam u ogledalo i postanem novi čovek. Ovde sam, ustao sam. Možete da me gadjate kamenjem ili da mi pomognete da ustanem jer kada ustanem, Brazil ustaje sa mnom – rekao je Nejmar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter