3
Domaći fudbal

DONETE ODLUKE: Skupština Partizana protekla mirno uz poruku – ‘Vest o novom treneru nije tačna’

Objavljeno: 30.07.18 u 17:35

Fudbalski klub Partizan na SC ‘Teleoptik’ održao je redovno zasedanje Skupštine na kojoj nije bilo većih odluka i promena u funkcionisanju kluba.

Skupština Fudbalskog kluba Partizan je na današnjoj redovnoj sednici razmatrala izveštaj Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora.

Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je podneo generalni direktor Miloš Vazura.

Član Nadzornog odbora Veljko Delibašić obavestio je prisutne delegate da će kompletirani izveštaj nadzornog odbora biti dostupan svim članovima skupštine na sledećoj sednici, pritom se osvrnuvši na okolnost da Nadzornom odboru nije stigla niti jedna prijava, niti je uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju FK Partizan.

Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi, a drugih zaključaka i odluka, izuzev gore navedenih nije bilo.

Takođe, pojavila se informacija da je došlo do smene trenera Miroslava Đukića, te da bi na njegovo mesto trebalo da dođe Zoran Bata Mirković, iz kluba su poručili da to nije istina, odnosno, da je reč o dezinformaciji.

0
0

3 Komentara

  1. Donete su odluke kako ce da nam i dalje kidaju zivce a oni nemilice da kradu!!! Sve lopov do lopova a o igrackom kadru da i ne govorim, sve gore od goreg!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter