1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Partizan ponovo ‘mučio’ navijače u Surdulici, ali je ovoga puta slavio (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.18 u 20:57

Zahvaljujući pogotku Ognjena Ožegovića pred sam kraj utakmice.

Sa bremenom poraza na startu sezone igrača Partizana na istom ovom stadionu, u Surdulici, ušli su igrači Miroslava Đukića.

I to je bilo očigledno od samog starta. Međutim, Partizan je napao, a to se umalo isplatilo već u 19. minutu kada je upotrebljiv centaršut sa desnog boka uputio Miroslav Vulićević, a Ognjen Ožegović, iako bez čuvara, nije uspeo da pogodi gol Dinama sa svega nekoliko metara.

Odličnu šansu je i u narednoj akciji imao viceprvak Srbije, sada je Španac Valijente ostao sam na pet metara od gola domaćina, ali nije odreagovao dobro, te su defanzivci Dinama uspeli da ga izblokiraju.

Inicijativa je bila na strani crno-belih koji su ponovo zapretili iz kaznenog prostora, u 35. minutu. Danilo Pantić je na udaljenosti od oko 11 metara dobio loptu, ali je i on bio izblokiran, te je od dobre situacije Partizan dobio samo korner.

Nastavio je i u drugom poluvremenu Partizan sa ofanzivnom igrom, ali je golman Dinama u svim situacijama izlazio kao pobednik. Igrao se 56. minut kada je nakon koškanja pred kaznenim prostorom Vranjanaca Ognjen Ožegović završio na travi, kao i Nikola Đurić. Sudija Anđelovski je rešio da obojici pokaže po žuti karton, što je defanzivcu domaćina bio drugi te je pre svih završio današnju utakmicu.

U potpunu ofanzivu je prešao Partizan, ali je golman Đurić bio izvanredan. Međutim, uspeli su crno-beli da dođu do gola. Bio je to 82. minut kada je nakon centaršuta sa desne strane odlično odreagovao Ožegović i uspeo da matira golmana Dinama iako je na putu do gola lopta zakačila jednog igrača domaćina.

(Izvor: YouTube/ARENA SPORT LIVE HD)

SUPERLIGA – 2.KOLO

Subota

Zemun – Vojvodina 1:1 (0:0)
(Simić 90+5 – Fofana 83)

Mačva – Napredak 1:0 (1:0)
(Gigić 32)

Mladost – Radnik 1:0 (0:0)
(Radivojević 51)

Proleter – Voždovac 2:1 (0:0)
(Mirosavljev 48, Čović 87 – Stuparević 61)

Rad – Čukarički 0:3 (0:1)
(Ovusu 35, Stojanović 73, Docić 86)

Nedelja

Bačka – Spartak 2:1 (0:1)
(Makarić 46, Mićić 71 PEN – Savković 45 PEN)

Dinamo – Partizan 0:1 (0:0)
(Ožegović 82)

Crvena zvezda – Radnički 2:0 (1:0)
(Rodić 9, Ben 90+2)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter