5
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda i Partizan u isto vreme na ‘malim ekranima’, izaberite sami…

Objavljeno: 29.07.18 u 08:54

Počelo je fudbalsko prvenstvo Srbije, a danas na teren istrčavaju ‘večiti’, jedni u Beogradu, drugi u Surdulici.

Krenućemo od Crvene zvezde koja od 19 časova igra derbi kola protiv Radničkog iz Niša. Crveno-beli su favorit u ovom meču, mada je ‘Real sa Nišave’ pokazao ovog leta da može mnogo. Derbi ja na programu od 19 časova na Areni sport jedan.

U isto vreme samo na drugom kanalu Arene sport Partizan gostuje Dinamu iz Vranja, ali u Surdulici, pošto Dinamo nema svoj stadion. Jasno je ko je ovde favorit i očekuje se da četa Miroslava Đukića zabeleži prvi trijumf u Superligi Srbije.

Kada je reč o Areni sport, to nije sve od fudbala, tu su prenosi belgijske lige, hrvatske lige i češke lige. Mi vam od 21 čas preporučujemo derbi hrvatske lige u kom se sastaju Osijek i Hajduk iz Splita.

Kada je reč o Sport klubu dan otvaraju basketaši 3X3, a Srbiju predstavlja Zemun. Prenosi polufinala počinju 10.15, a finale je zakazano za 11.45. U 12.30 Olga Danilović u finalu Moskve igra protiv Potapove.

Fudbala imaju dva prenosa, prvo od 17 časova Bundesliga Austrije i duel Salcburga i LASK Linca. Nešto kasnije sledi finale Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina između Portugalije i Italije.

0
0

5 Komentara

  1. Nema sta gledati ni tamo ni vamo isti scenario favorizovana zvezda dala gol gde Rodic kampuje u ofsajdu 3 metra sudija ne vidi haha opet regularno prvenstvo a Lalatovicu satro pozlilo u nije dosao jel zna sta mora biti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter