7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Partizan licencirao dvojicu ‘otpisanih’ igrača! Čeka se Lola Smiljanić…

Objavljeno: 29.07.18 u 13:30

Proširena je lista fudbalera Partizana koji će konkurisati za tim u nastavku Superlige Srbije, počev od večerašnjeg duela protiv Dinama iz Vranja.

Prvobitni spisak Partizana za utakmice Superlige Srbije, na kom je bio 21 igrač ‘u polju’ i četiri golmana, proširen je za još dva imena.

Oba su iz odbrane. Odlučeno je da se licenciraju Bojan Ostojić i Slobodan Urošević, štoper i levi bek koji su najpre bili otpisani, tražili su novu sredinu, ali će ipak biti prijavljeni za domaće prvenstvo.

Ostojić je trebalo da se preseli na Kipar, čak je išao tamo na pregovore, ali se ipak vratio i sada bi mogao da dobije šansu da se nametne.

Urošević je trebalo da ide na pozajmicu, ali nije želeo da se ‘kali’ van Humske, već će se za mesto u tium boriti sa Zlatanom Šehovićem i Nemanjom G. Miletićem.

Čeka se još samo licenciranje Milana Smiljanića, procedura je u toku i očekuje se da bude licenciran za SLS i evropska takmičenja od trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ukoliko crno-beli eliminišu Trakai u četvrtak uveče.

Pre toga, večeras se od 19 časova sastaju sa Dinamom iz Vranja u drugom kolu Superlige Srbije.

0
0

7 Komentara

  1. Idioti, dokle bre da nas zezate, ajde terajte te budale, ili idite svi, doveli ste trenera, kojem su svi dali otkaz, da unapredi klub, od toga nema vajde, idite svi idioti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Totalno rasulo se sve brze priblizava a zato je najodgovornija uprava kluba sa Vucelicem na celu.Trba ih proterati sto pre jer svaki novi dan koji provedu u klubu mogu dostignuti katastrofalne posledice po Partizan.Skola fudbala u Zemunelu je pukla, prvi tim ne lici ninasta, Ilijev i Djukic su i dalje u klubu dok amateri u upravi kluba nemaju sposobnost da se ova katastrofa zaustavi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da sam na celu fk cz kao veliki Partizanovac, nikad nebi dozvolio da se klub unisti, opet bi radio najbolje za sebe i klub koji vodim. A gospoda koja je u Partizanu je gora od onih najvecih cigana

    0
    0
    Odgovori
  4. Auuuuu kakva bruka, nemaju koga ni gde prodati….sve razjebali i prodali, ništa kupili nisu…..uništili su klub tako da se godinama neće vratiti ni na onaj nivo pre njih a kamoli nešto vise

    0
    0
    Odgovori
    • Djole nije „njihov“, tj nije u rukama menadzera koji vedri i oblaci Humskom…zato ga teraju, jer nece dobiti sansu..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter