6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PONOVO U SURDULICI: Đukić neće puno rotirati, ulog je veliki… (SASTAV)

Objavljeno: 29.07.18 u 09:35

Navijači su pre tri dana razočarani napustili Humsku posle meča sa Trakaijem, a crno-beli najavljuju pomak protiv novajlije u ‘eliti’.

Drugi put u sedam dana Partizan putuje u Surdulicu, a večeras od 19 časova na crtu četi Miroslava Đukića izlazi Dunamo iz Vranja, koji kao domaćin igra na terenu Radnika. Na startu crno-beli su poraženi i sada jure prvu pobedu u šampionatu, a i formu pred revanš Lige Evrope u Litvaniji. Kako saznaje HotSport, trener Miroslav Đukić sprema nekoliko promena u ekipi sa ciljem da igra bude bolja.

Na listi povređenih su Nemanja Nikolic, Zoran Tošić i Ognjen Ožegović. U poslednjoj liniji se očekuju dva Miletića, koja nisu imali veću minutažu, a možda priliku dobije i Marko Janković bez obzira što se nalazi na izlaznim vratima. Ponovo u napadu biće „usamljen“ Rikardo, kom iz drugog plana bi trebalo da pomaže Sejduba Suma.

Projektovan sastav: Stojković – Enake, N. R Miletić, Valjente, N. G Miletić – Zdjelar, Kosović, Pantić, Ivanović, Suma – Rikardo.

0
0

6 Komentara

  1. Svaka budala zna da bez krila ne mozes leteti i iz leta nesto uloviti,nesto kljucnuti!!!
    Sala na stranu, kako stvarno misli covek da sa Sumom i Ivanovicem na krilnim pozicijama razbija bunker?! Pa i svaki krele zna da su oni centralni vezni igraci ili poluspicevi i da ce nastati ogromno gutljanje na sredini. Ne moras ni da gledas, zna se unapred igra i kakvo muceje sledi. I kontra i gol i bruka, nervoza, jad!
    Gde su krila,povredjeni oba? Bas? Onda gde je mali Kokir,pa uvedi njega barem da vidimo jedan krsteni prodor po krilu! Ne mogu bekovi odmeniti krilne napadace! Mogu ih nadopunjvati, pojacavati pritisak! Mnogo je i Ilijev kriv sto blagovremeno nije doveo makar jedno krsteno krilo! Neka se ugleda na onog Mrkelu i Terzica koji unapred sve rade. A ne da cekaju da prodas da bi kupio. Ma dobices tada znas sta!?
    Djukicu odlazi, spodobo jedna ,sramoto ,narod te nece, aloooo! I Ilijev sa njim, oba sekupite, fuj!

    0
    0
    Odgovori
  2. To je jedan debil koji je doveden da unisti partizan. Covek bez morala, bez temperamenta, bez srca, on jednostavno nije za trenera, on je za njive da se bavi poljoprivredom.

    0
    0
    Odgovori
  3. sta treba da se desi da igramo sa dva ili tri napadaca u nasoj ligi??!!!
    Kako bunker probiti sa jednim igracem napred

    0
    0
    Odgovori
  4. Đukić i ne zna rotirati! Njegova taktika je stolni fudbal, zauzmite svoja mjesta i čekajte loptu i tako od kad je došao u Partizan… Pravi fudbalski slijepac…

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je ali idioti ne znaju da moderan fudbal se igra sa krilima i centafor ima koju igraju po levom i desnom boku a ne klasičnim sidrašima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter